İstek Mobilde Sorun Yaşayanlar, Sorunlar Ve Istekler

exp_l0it

Üye
olabilir. sadece eçenek eklenecek isteyen istediği görünümle girecek mobilde. hız isteyen az görselli eski olanı pratiklik isteyen yernisini kullanacak.

Böyle bir şey imkansız gibi bir şey
Cevabı adminler verecektir

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Telefondan mobil görünüme geçtiğimde bilgisayardan girdiğimde de mobil görünümde kalıyor bunun otomatik olması gerekmiyor mu ben mi yanlış biliyorum?
Bunu yakın zamanda gerçekleştireceğiz

Tepkiler: -Börteçine- ve OttomaN TigeR

0MG90

Üye
Konuyu açan kişinin ismi gözükecek mi?

Tepkiler: -Börteçine-

ismail

Üye
@Ozan
Resimdeki gibi mesajı 4 kişi beğenmiş ama bana gelen bildirimde sadece 2 kişi

Merhaba, bugün yeni bir sorum fark ettim, örneğin bir konuya cevap yazdığımda bazen cevapim gözükmüyor. ama sayfayi yeniliyorum 1 yorum olmuş 5,6 yorum örneğin şu konuda (aşağıdaki yorumlara bakınız)
Cep Telefonu Fotoğrafçılığı | Sayfa 125 - MaxiCep

2adet yorumumdada bu hata olmuş.Hatta bazen tek konu aciyorum, ama konu açılmamış gibi sayfayi yeniliyorum 1 yerine 2 adet konu açılmış oluyo ne yapabiliriz ?

ha bu arada sorunun bende olduğunu düşünmüyorum.3 adet farklı telefonda denedim hepsinde 1er konu ve yorum yaptım yukarıda bahsettim hata olustuMerhaba, bugün yeni bir sorun fark ettim, örneğin bir konuya cevap yazdığımda bazen cevapim gözükmüyor. ama sayfayi yeniliyorum 1 yorum olmuş 5,6 yorum örneğin şu konuda (aşağıdaki yorumlara bakınız)
Cep Telefonu Fotoğrafçılığı | Sayfa 125 - MaxiCep

2adet yorumumdada bu hata olmuş.Hatta bazen tek konu aciyorum, ama konu açılmamış gibi sayfayi yeniliyorum 1 yerine 2 adet konu açılmış oluyo ne yapabiliriz ?

ha bu arada sorunun bende olduğunu düşünmüyorum.3 adet farklı telefonda denedim hepsinde 1er konu ve yorum yaptım yukarıda bahsettim hata olustu

exp_l0it

Üye
ona benzer şekilde ikinci mesaj gelmiş arkadaşta

evet aynı sorun var

Yardım edilecek kişiler konuya bekleniyor.Bu hatadan çok sıkıldım

0MG90

Üye
Tapatalk çok kasıyor, bir mesaj-konu yerine birden çok atılıyor-açılıyor?

Çoğu zamanda bu hatayıda alıyorum , ama sonuç değişmiyo. bu 2 hatayi düzeltilebilecek birisi
Tapatalk çok kasıyor, bir mesaj-konu yerine birden çok atılıyor-açılıyor?
Tapatalk kullanmıyorum

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Sorun(lar) düzeltildi arkadaşlar, teknik bir sorun oluşmuş

Tepkiler: mehmettech, 0MG90, asigsasi ve 1 kişi daha