Merhaba, bugün yeni bir sorum fark ettim, örneğin bir konuya cevap yazdığımda bazen cevapim gözükmüyor. ama sayfayi yeniliyorum 1 yorum olmuş 5,6 yorum örneğin şu konuda (aşağıdaki yorumlara bakınız)
Cep Telefonu Fotoğrafçılığı | Sayfa 125 - MaxiCep
2adet yorumumdada bu hata olmuş.Hatta bazen tek konu aciyorum, ama konu açılmamış gibi sayfayi yeniliyorum 1 yerine 2 adet konu açılmış oluyo ne yapabiliriz ?
ha bu arada sorunun bende olduğunu düşünmüyorum.3 adet farklı telefonda denedim hepsinde 1er konu ve yorum yaptım yukarıda bahsettim hata olustuMerhaba, bugün yeni bir sorun fark ettim, örneğin bir konuya cevap yazdığımda bazen cevapim gözükmüyor. ama sayfayi yeniliyorum 1 yorum olmuş 5,6 yorum örneğin şu konuda (aşağıdaki yorumlara bakınız)
Cep Telefonu Fotoğrafçılığı | Sayfa 125 - MaxiCep
2adet yorumumdada bu hata olmuş.Hatta bazen tek konu aciyorum, ama konu açılmamış gibi sayfayi yeniliyorum 1 yerine 2 adet konu açılmış oluyo ne yapabiliriz ?
ha bu arada sorunun bende olduğunu düşünmüyorum.3 adet farklı telefonda denedim hepsinde 1er konu ve yorum yaptım yukarıda bahsettim hata olustu