asigsasi Üye yaren_dede' Alıntı: Hmm yaziyi kalin yapmak istiyorum ama forum ayarlarinda yok ancak mesaj kutusunun üstünden ayarliyorum zor oluyor Genişletmek için tıkla ... artık bekleyeceğiz
yaren_dede' Alıntı: Hmm yaziyi kalin yapmak istiyorum ama forum ayarlarinda yok ancak mesaj kutusunun üstünden ayarliyorum zor oluyor Genişletmek için tıkla ... artık bekleyeceğiz
yaren_dede Üye asigsasi' Alıntı: artık bekleyeceğiz Genişletmek için tıkla ... Masa üstü temada bu özelliğin olmamasida enteresan butun hereseyi yazarak yaptigimizi düşünürsek
asigsasi' Alıntı: artık bekleyeceğiz Genişletmek için tıkla ... Masa üstü temada bu özelliğin olmamasida enteresan butun hereseyi yazarak yaptigimizi düşünürsek
asigsasi Üye yaren_dede' Alıntı: Masa üstü temada bu özelliğin olmamasida enteresan butun hereseyi yazarak yaptigimizi düşünürsek Genişletmek için tıkla ... ufak tefek sorun gibi algılanıyor olabilir
yaren_dede' Alıntı: Masa üstü temada bu özelliğin olmamasida enteresan butun hereseyi yazarak yaptigimizi düşünürsek Genişletmek için tıkla ... ufak tefek sorun gibi algılanıyor olabilir
Eaglebunker Üye Mobile'de gelişmiş editörü açarsak performansınızı etkileyebilir. Daha hızlı olması ve pek uğraşmamanız açısından gelişmiş editörü kapattık..
Mobile'de gelişmiş editörü açarsak performansınızı etkileyebilir. Daha hızlı olması ve pek uğraşmamanız açısından gelişmiş editörü kapattık..
Ozan Admin Konu Sahibi Mobilde gelişmiş editörü açtık, PERFORMANSA ETKİ AÇISINDAN yorumlarınızı bekliyoruz ..
İhtiyar007 Üye Ozan' Alıntı: Mobilde gelişmiş editörü açtık, PERFORMANSA ETKİ AÇISINDAN yorumlarınızı bekliyoruz .. Genişletmek için tıkla ... hız aynı hız güzel ama pek gerek yok buna
Ozan' Alıntı: Mobilde gelişmiş editörü açtık, PERFORMANSA ETKİ AÇISINDAN yorumlarınızı bekliyoruz .. Genişletmek için tıkla ... hız aynı hız güzel ama pek gerek yok buna
asigsasi Üye son bir saattir böyle bir sağ kısımda boşluk çıkıyor Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ozan' Alıntı: Mobilde gelişmiş editörü açtık, PERFORMANSA ETKİ AÇISINDAN yorumlarınızı bekliyoruz .. Genişletmek için tıkla ... hızda bir sıkıntı yok da mesaj yazılmıyor şimdi deboşluk düzeldi teşekkürler buna sebeb olan mobile light daki gelişmiş editör ise kapatın gitsin Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
son bir saattir böyle bir sağ kısımda boşluk çıkıyor Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ozan' Alıntı: Mobilde gelişmiş editörü açtık, PERFORMANSA ETKİ AÇISINDAN yorumlarınızı bekliyoruz .. Genişletmek için tıkla ... hızda bir sıkıntı yok da mesaj yazılmıyor şimdi deboşluk düzeldi teşekkürler buna sebeb olan mobile light daki gelişmiş editör ise kapatın gitsin
yaren_dede Üye Ozan' Alıntı: Mobilde gelişmiş editörü açtık, PERFORMANSA ETKİ AÇISINDAN yorumlarınızı bekliyoruz .. Genişletmek için tıkla ... Boyle daha iyi olmus ama link resim video ve smile disinda gerisi kullanilamiyor sadece onlar olsa yeterli heralde
Ozan' Alıntı: Mobilde gelişmiş editörü açtık, PERFORMANSA ETKİ AÇISINDAN yorumlarınızı bekliyoruz .. Genişletmek için tıkla ... Boyle daha iyi olmus ama link resim video ve smile disinda gerisi kullanilamiyor sadece onlar olsa yeterli heralde
Ozan Admin Konu Sahibi Mesaj yazamayan arkadaslar varsa bir şekilde deneyip buraya masaüstü pc lerinden vs yazabilirler mi ?
Mesaj yazamayan arkadaslar varsa bir şekilde deneyip buraya masaüstü pc lerinden vs yazabilirler mi ?
İhtiyar007 Üye Ozan' Alıntı: Mesaj yazamayan arkadaslar varsa bir şekilde deneyip buraya masaüstü pc lerinden vs yazabilirler mi ? Genişletmek için tıkla ... android tabletden de denedim sıkıntı yok
Ozan' Alıntı: Mesaj yazamayan arkadaslar varsa bir şekilde deneyip buraya masaüstü pc lerinden vs yazabilirler mi ? Genişletmek için tıkla ... android tabletden de denedim sıkıntı yok
asigsasi Üye Ozan' Alıntı: Mesaj yazılmıyor mu @asigsasi ? Opera mini ve iphone da yazılıyor ama ? Genişletmek için tıkla ... opera mobil ve mini den mesaj yazılıyor pc den mesaj yazılıyor fakat opera lar da gelişmiş editör çıkmadığı için telefonun kendi tarayıcısın da çıkıyor editör onda da mesaj yazılmıyor mesaj yazılmıyor derken bunu kastetmiştim
Ozan' Alıntı: Mesaj yazılmıyor mu @asigsasi ? Opera mini ve iphone da yazılıyor ama ? Genişletmek için tıkla ... opera mobil ve mini den mesaj yazılıyor pc den mesaj yazılıyor fakat opera lar da gelişmiş editör çıkmadığı için telefonun kendi tarayıcısın da çıkıyor editör onda da mesaj yazılmıyor mesaj yazılmıyor derken bunu kastetmiştim
İhtiyar007 Üye Ozan' Alıntı: Yani ne yapalim gelismis editoru kaldiralim mi dursun mu ? Genişletmek için tıkla ... kaldırmak en iyisi boşa kalabalık yapmasın
Ozan' Alıntı: Yani ne yapalim gelismis editoru kaldiralim mi dursun mu ? Genişletmek için tıkla ... kaldırmak en iyisi boşa kalabalık yapmasın
asigsasi Üye Ozan' Alıntı: Yani ne yapalim gelismis editoru kaldiralim mi dursun mu ? Genişletmek için tıkla ... kaldırmak daha uygun gibi gözüküyor
Ozan' Alıntı: Yani ne yapalim gelismis editoru kaldiralim mi dursun mu ? Genişletmek için tıkla ... kaldırmak daha uygun gibi gözüküyor
Eaglebunker Üye DarkEvil12' Alıntı: Telefondan Girince Hiçbirşey Gözükmüyor Konulara Filan Giremiyorum Genişletmek için tıkla ... Ekran görüntüsü alabilir miyiz?
DarkEvil12' Alıntı: Telefondan Girince Hiçbirşey Gözükmüyor Konulara Filan Giremiyorum Genişletmek için tıkla ... Ekran görüntüsü alabilir miyiz?