Uygulama mobil veri kisayolu

Sponsorlu Bağlantılar

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi
mobil veri kisayolu
arkadaslar forumda nette baya aradim ama birsey bulamadim. bildiginiz gibi androidler siz internette olmasaniz dahi baska uygulamalar internete baglaniyor. mobil veri acma kapama vidgeti ariyorum bilen varsa linkini atabilirmi lutfen ismini yazsanizda.olur. simdiden tesekkurler..

arkadaslar yardim edecek yokmu..

• Beğen
Tepkiler: ozakin70

ozakin70

ozakin70

Üye
Ben wonder kullanıyorum kapatma tuşuna uzun basınca seçenekler geliyor ordan veri ağını kapat dedinmi tmm bi dene istersen

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi
Ben wonder kullanıyorum kapatma tuşuna uzun basınca seçenekler geliyor ordan veri ağını kapat dedinmi tmm bi dene istersen

arkadasim vondrrle ilgili birsuru uygulama cikti sen link atsana veya ismini tam yaz ben indiriyim.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
arkadasim forma iyi baktim sen o uygulamayi denedinmi hic.. ben denedim ve debeyenlerinde yorumlari oku uygulama bozuk kapattigim halde internette gezebiliyorum.

lutfen arkadaslar bilen varsa yazsin
Denedim, uygulamayı kendim Türkçe'leştirdim. 3 telefonda denedim sorun yok.
Ha, cihaz uyumsuzdur orasını bilemem. Ayrıca arkadaşların bahsettiği şey, Samsung Galaxy Wonder isimli cihazda bu seçeneğin programsız tuşa basılarak interetin kapatılabildiği.
Cihazınız nedir?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Veri servisi uygulamasını ilk yüklediğinizde menüden girerek interneti kapatıp açın, birde öyle deneyin.

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi
telefon galaxy s 2 ayarlardanda yapiyorum ama vidgeti lazım bana

Kerim.

Kerim.

Üye
acma tusuna basili tut.secenekler gelince birak.orda veri agı olcak.ordan kapatıp veya açabilirsin.

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
go launcher kullan onda widget var. tek dokunuşla aç kapat

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi
[_ATHENA_];5414927' Alıntı:
go launcher kullan onda widget var. tek dokunuşla aç kapat

eyvallah arkadasim tesekkur ederim.