Mobil Veri Kapalı

Sponsorlu Bağlantılar

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
Mobil Veri Kapalı
merhaba arkadaşlar ben nokia 500 kullanıyorum ve uzun süredir mobil veri kapalı varolan bağlantı yok mesajı alıyorum ayarlardan baktığımda sadece whatsapp ın internet götürdüğünü gördüm ramblowpro da ise whatsapp in kapalı olduğunu görüyorum ve fsmailserver diye bi uygulamanın açık olduğunu gördüm e mail falan etkin de değil sadece warspear online oynuyorum

ringofdie

ringofdie

Üye
whatsapp tam kapanmıyor androidlerdeki gibi gizli bir şekilde çalışıyor onu tamamen kapatmak için uygulama vardı ama kullanan varsa yazar adını hatırlayamadım

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Tam emin değilim ama bu işinizi görebilir.

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
program için sağolun fakat whatsapp yüklü değilken bile bu hatayı veriyordu

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
program için sağolun fakat whatsapp yüklü değilken bile bu hatayı veriyordu
Kolayı Var Mobil Veriyi Aç Sonra Hangi Uygulamalar Erişimi Sağliyor Bak Eğer Arkadaşin Attiği Close Whatsapp İle Whatsappi Kapatmiyorsan Bİrinci Neden O Onla Kapatsan Bile Cihazi Her Kapatiş Açişinda Whatsapp Yİne Açılacaktir Onuda Geçelim Mail Uygulamasını Kullanıyorsan Ayarlara Gir Orada Senkrenizasyonu El İle Yap Normalde 15 Dkde Bir Sanırsam Onuda Yap Yine Devam Ediyorsa Büyük Olasılıkla Hava Durumu Widgeti ONlarıda Kapat Yada Kaldır Yine Devam Ederse Kullandiğin Diğer Oynlara Bak Yoksa Durduk Yere Erişmeye Çalişmazlar Yazılım Güncellemeyide Şeçeneklerden Gir Orada Oto Kontrol Var Kapat Onu

• Beğen
Tepkiler: haci.baba
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Ekranda internet gerektiten widget varsa yada mail uygulaması sebep olabilir bu uyarıya.

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Birincisi, o fsmailserver dediğin uzantı benim 500'de de vardı sisteme bağlı bir tür işlem olması lazım çünkü her kapattıktan sonra yine açılıyor ama internete bağlanmıyordu. İkincisi, whatsapp'ı kapatmanın kesin çözümü Le Startstop, forumda var.

bulsssss

Üye
e mail hesabı kullanıyorsan o yüzden oluyor. Bende de öyleydi. Senkronize sıklığıni manuel el ile yap

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar closewhatsapp uygulaması sayesinde sorunum düzeldi tekrar sağolun

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL

Üst Alt