''Mobil Veri Kapalı Var Olan Bağlantı yok'' Yardım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rosedaled3

rosedaled3

Üye
    Konu Sahibi
''Mobil Veri Kapalı Var Olan Bağlantı yok'' Yardım.
Telefonu kullanırken durduk yere mobil veri kapalı diye uyarı verip duruyor.Sürekli değil zaman zaman yapıyor.Ve o sırada telefon aşırı kasıyor,bundan beridir de şarj daha kısa gidiyor gibi sanki.

App stop dan bakıyorum çalışan bişeyde yok.Uyarı gelince wi fi bağlanıyorum belki bişey açılır diye ama öylede bişey çıkmadı.Bağlantı yöneticisinde etkin bağlantı yok.Herhangi bir program açınca da yapmıyor durduk yere oluyor.Birde yapmaya başlayınca tuşları kitleyip açınca duruyor.

Ne yapıcam bilemedim yardımcı olur musunuz.Yok mu ne olduğunu bilen yardımcı olabilecek birisi

Bomb City

Bomb City

Üye
Kullandığın widgetlardan dolayı olabilir. Internete bağlanmak istiyorlar bazen. Hava durumu, email vs.. Veya kullandığın herhangi bir programın widgeti.
Telefonu kullanırken durduk yere mobil veri kapalı diye uyarı verip duruyor.Sürekli değil zaman zaman yapıyor.Ve o sırada telefon aşırı kasıyor,bundan beridir de şarj daha kısa gidiyor gibi sanki.

App stop dan bakıyorum çalışan bişeyde yok.Uyarı gelince wi fi bağlanıyorum belki bişey açılır diye ama öylede bişey çıkmadı.Bağlantı yöneticisinde etkin bağlantı yok.Herhangi bir program açınca da yapmıyor durduk yere oluyor.

Ne yapıcam bilemedim yardımcı olur musunuz.

bayon

Üye
senkronizasyon felan kullanıyorsan oda olabilir

MaxipmaN

Üye
hava durumu battery monitörde bir günde güncellemesem bile yüzde 6 etkilediğini gördüm appstoptan kaldırıp deneyeceğim sen de dene

rosedaled3

rosedaled3

Üye
    Konu Sahibi
App stopda çalışan uygulama yok hava durumu gözüküyordu kapadım onuda hala devam ediyor sorun .s

rosedaled3

rosedaled3

Üye
    Konu Sahibi
​Bilen yok mu sorun hala devam ediyor .s

bayon

Üye
şöyle yapabilirsin internet bağlantısı istediğinde normal telefonun internetini bağla sonra bağlantı yöneticisinden bağlı olan internetin üzerine bastığında hangi uygulamanın kullandığını gösterir

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
şöyle yapabilirsin internet bağlantısı istediğinde normal telefonun internetini bağla sonra bağlantı yöneticisinden bağlı olan internetin üzerine bastığında hangi uygulamanın kullandığını gösterir

bende onu diyecektim hızlı çıktın :D

rosedaled3

rosedaled3

Üye
    Konu Sahibi
denicem teşekkürler

rosedaled3

rosedaled3

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiyen için sağol öğrendim sayende wold traveler dan dolayı yapıyormuş teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt