Mobil Tv DestekLemiyor Telefonum Yardım:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shancezkanka

Üye
    Konu Sahibi
Mobil Tv DestekLemiyor Telefonum Yardım:(
Arkadaşlar ben internetten 6303i classic telfnumla yabancı tv kanallarnı izliyorum fakat mobil tv paket alamıyorum mùşteri temsilciside paket onaylayamıo .s Tek İstedğm Tv izlemek mobil Tv programını drekt indrmek icn link war mı Yardım Etsenz

guney28

guney28

Üye
Arkadaşlar ben internetten 6303i classic telfnumla yabancı tv kanallarnı izliyorum fakat mobil tv paket alamıyorum mùşteri temsilciside paket onaylayamıo .s Tek İstedğm Tv izlemek mobil Tv programını drekt indrmek icn link war mı Yardım Etsenz

Dosya EXT dosyası olarak inebilir.Bu linkten o konu hakkındada bilgi alabilirsin. -----> www.maxicep.com/nokia-s40-ve-java-destek/nokia-c3-00-youtube-programi-623596.html#post4540815

---------- Eklendi @ 09:32:06 ---------- Yazıldı @ 09:29:28 ----------

Türk kanallarının ve yabancı kanalların olduğu güzel bir program.------->

Dosya EXT dosyası olarak inebilir.Bu linkten o konu hakkındada bilgi alabilirsin. -----> www.maxicep.com/nokia-s40-ve-java-destek/nokia-c3-00-youtube-programi-623596.html#post4540815

Shancezkanka

Üye
    Konu Sahibi
2o saniye bekleyin dio bekliom indirme linki gelmio ? .s

Mehmet.68

Mehmet.68

Üye
Ben 6303i Classic Kullanıyorum Vodafone Mobil TV Aylık 5 TL Ye Aldım Çok Rahat İzliyorum (Operatörüm Vodafone)

Shancezkanka

Üye
    Konu Sahibi
Öyle bir buton yok .s

guney28

guney28

Üye
valla sen bulamıyosun :) sayfayı yenile o zaman :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...