(Mobil Trainer) Sorcerer - v.1.75 - S60, v5 ^ 1, S ^ 3/sis

Sponsorlu Bağlantılar

Kum-Adam

Kum-Adam

Üye
    Konu Sahibi
(Mobil Trainer) Sorcerer - v.1.75 - S60, v5 ^ 1, S ^ 3/sis

Oyunlarda hile PROGRAMI, kolay para, yaşam, gibi, oyunda herhangi bir değer değiştirilebilir

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ANKARALI96, furkan4627, bulenTRaider ve 2 diğerleri

Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler

Kum-Adam

Kum-Adam

Üye
    Konu Sahibi
ya admın lütfen biri yardım etsin bu dosyaları nasıl yükardaki gibi yapıyoruz bilemedim ben araştırmaya çok meraklı birisiyim bendede 5800 var ona hiç kimsede olmayan programlr yüklemek istiyorum ve yapı yorum ama ben paylaşmayıda severim ban tam olarak nasıl direk paylaşım nasıl yapılır lütfen gösterin

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Tuba

Tuba

Üye
ya admın lütfen biri yardım etsin bu dosyaları nasıl yükardaki gibi yapıyoruz bilemedim ben araştırmaya çok meraklı birisiyim bendede 5800 var ona hiç kimsede olmayan programlr yüklemek istiyorum ve yapı yorum ama ben paylaşmayıda severim ban tam olarak nasıl direk paylaşım nasıl yapılır lütfen gösterin
adminlerden istemelisiniz bu şekilde siteye eklenti yapmak için onlar gerekli görürler ise bu yetkiyi verirler :oke:
Ama her halukarda moderatorler konulara zaten eklenti olarak ekleyip öyle onaylarlar...

Kum-Adam

Kum-Adam

Üye
    Konu Sahibi
eyvalah hiç yoktan içim biraz ferahladı

• Beğen
Tepkiler: Tuba
marist

marist

Üye
Var mı Deneyen ? ÇaLışıyor mu ?

clanus11

Üye
güzel program eline sağlık

Mert045

Mert045

Üye
Zaten vardı forumda.

WinchesteR_

Üye
beyler nokia 5800 xm çalışıyor mu acaba ?

bulenTRaider

bulenTRaider

Üye
teşekkürler.

Sadrazammm

Sadrazammm

Üye
Teşekkürler Deneyelim Bakalım :D

goktas19

goktas19

Üye
Tesekkurler

PremiumWork

PremiumWork

Üye
:tşk:

canka591

Üye
5800 için nfs crysis yada gta çıkarsa işe yarayabilir :)

kahraman154

Üye
Yapamayanlar için: herhanqi bi oyunu açın ve oyunu arka plana atarak sorcerer girin. Ardından sorcereri arka plana atıp tekrar oyuna dönün ve arama tuşuna (yeşil tuş) basın. exact search tıklayın ve oyundaki değistirmek istediğiniz sayıyı yazın tamam diyin. Önünüze bazı seçenekler gelecek: dword'a tıklayın. Sonra oyuna tekrar dönün ve oyundaki sayıyı küçültün yada büyültün. Sonra tekrar sorcerere dönerek seçeneklerden fuzzy search diyin. Eğer oyundaki sayıyı büyülttüyseniz büyük oldu küçülttüyseniz küçùk olduya tiklayin. bu işlemi ayni sayıyı bulana kadar tekrarlayın. Sayıyı bulduğunuzda sayıya tıklayin data kontrol diyip lock tıklayın ve oraya yazmak istediğinz sayıyı yazın. Bu kadar :). Bu arada bu program gpsp de bile kullanilabiliyor :)

omr bşr

Üye
:tşk:

Sniper2023x

Üye
ya ben exact valueye degerini yazıom auto matchinge tıklar tıklamaz donuo sonra kapanıp açılıo

Üst Alt