Mobil tarayıcısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

defeatknight

Üye
    Konu Sahibi
Mobil tarayıcısı
Arkadaşlar ben samsung ch@t 335 kullanıyorum bundan önce opera 6 yi kullaniyodum kafam atti sildim opera 3 u indirdm cok saçma bir şey surekli internet gidiyor 4 ü indirdim internet acayip yavaş 6 yi tekrar indirdim fakat bu seferde sebekeye izin istiyor veriyorum izini dolmuyor ortalama yuzde 25 te kaliyor ne yaparsam yapiyim olmuyor tum secenekleri denedim bekledim internetinizi kontrol edin diyor nedenini anlamadim :S onerebileceginiz bir internet tarayicisi varmi mobil olarak?

TheCower

TheCower

Üye
Nokia ovi browser var. Sonra uc web var bolt var. O kadar

defeatknight

Üye
    Konu Sahibi
bolu kullaniyordum bir hata veriyor

TheCower

TheCower

Üye
Opera 6.5i indir hızlı o

Türk Mavisi

Türk Mavisi

Üye
en iyisi ucweb..

TheCower

TheCower

Üye
Hangi versiyon

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
o programlar için şebeke erişiminin internet olması lazım. avea internet, turkcell internet gibi. avea wap gprs değil. bugüne kadarki tüm telefonlarımda opera kullandım. en iyisi. telefonuna uyumlu son sürümü telefon tarayıcından m.opera.com'a girerekte indirebilirsin.

Türk Mavisi

Türk Mavisi

Üye
ben ucweb kullandım oldukça hızlıydı,bir de görünüşü felanda güzel,indirdiğin dosyayı hafıza kartına direk kaydederek kaç kb indirdiğini görebiliyorsun ama aynı şeyi opera için söylemem..

tempestshine

tempestshine

Üye
Bolt'u zaten söylemeyin.Bolt boom oldu! Opera En iyisi ben opera 6.5 kullanıyorum.Gayet hızlı.Sade ve basit.Hemen girmek istediğin yere girersin.Ayrıca indirmeleride o derece hızlı.Ama hafıza kartına indirmiyor :hmmm

Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
uc browser kardeşim üstüne tanımam 5800 uçuyo

• Beğen
Tepkiler: Türk Mavisi
Jrcan1

Jrcan1

Üye
Ben bolt kullanıyordum.Bende artık uc browser'a geçiş yapıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt