www.maxicep.com/her-telden-fotograflar/dunyanin-en-guzel-resmi-502841.htmlOpera Mini'yle Mobile Light temasından girdim şimdi, resimler otomatik olarak ekrana sığdırılmış görünüyor sistem tarafından?
Örnek bir konu verir misin, bir de ona bakayım
www.maxicep.com/her-telden-fotograflar/dunyanin-en-guzel-resmi-502841.html
bu konuya gırdıgımde resım kocaman acılıyor ekrana sıgdırmıyor.
www.maxicep.com/her-telden-fotograflar/dunyanin-en-guzel-resmi-502841.html
bu konuya gırdıgımde resım kocaman acılıyor ekrana sıgdırmıyor.
Bende de tam açılmadı. Opera Mobile'da öyle yapıyorsa siteden kaynaklı bir sorun yok demektir, Opera Mini'de gayet normal çünkü.
Galaxy den ve akıllı cihaz diye tabir ettigimiz dokunmatik arabirime sahip cihazlardan dokunmatik stil açılır. Bu genel bir ayar. iPhone ve BB Torch da da örnegin aynı sekilde açılır, light tema yeni jenerasyon web tarayıcısı olmayan telefonlarda açılan temadırΕthnic;3511575' Alıntı:arkadaslar eskiden 5800 ile operadan forumun mobile light temasini aciyorken simdi galaxy ace ile operadan forumun mobile light temasini acmaya calistigimda her seferinde mobile temasina yonlendiriyor.. bunun sebebi nedir acaba..???
bu arada temalari karistiriyor olabilirim benim kastetigim acilmayan tema avatarin gorunmedigi tema...
kardeş onu kullanmıyayım tamam okey.
İyide ne kullanayım ?
Benim bu konuda kisisel tecrübem yok ancak arkadasların dedigi gibi opera mobile sanırım sorun çıkartıyor, onun dısında telefonun kendi tarayıcısı dahil hiçbir tarayıcı sorun yaratmıyor muhtemelen. Zaten mobil sürüm, basitlestirilmiş sürüm neden telefonun kendi tarayıcısı ile gezmiyorsunuz ki ? Opera gibi tarayıcılara gerek oldugunu düşünmüyorum zaten tema oldukça lite..
tamam ozan abı. Cok tsk. Ederım