mobil sitede konulardaki resimler hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
mobil sitede konulardaki resimler hakkında
mobil sitede konulardaki resimler oto kuculmuyor kocaman resımler acılıyor. Bu resımlerı otomatık kucultemez mıyız ?

ultrayer6

ultrayer6

Üye
ben cepten giriyorum gayet de ufacık görünüyor, ekrana tam oturuyor. Arkadaşımın galaxy'inde de öyle.

Mobil siteye pc'den giriyorsun sanırım.

----------Eklendi @ 08:32:34 ---------- Yazıldı @ 08:31:53 ----------

mobil site adı üstünde mobil cihazlara göre tasarlandığı için, pc'den girince oluşan sorunlar ile ilgilenmezler diye düşünüyorum.

----------Eklendi @ 08:33:41 ---------- Yazıldı @ 08:32:34 ----------

ha bi de...
Opera mobile ile girersen de öyle görünür.

Burak

Üye
    Konu Sahibi
telefondan grıyom zaten. Opera dan.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Opera Mini'yle Mobile Light temasından girdim şimdi, resimler otomatik olarak ekrana sığdırılmış görünüyor sistem tarafından?

Örnek bir konu verir misin, bir de ona bakayım

pRime.

pRime.

Üye
opera mini 6'da da böyle oluyor. cep görünümünü açın.

Εthnic

Εthnic

Üye
arkadaslar eskiden 5800 ile operadan forumun mobile light temasini aciyorken simdi galaxy ace ile operadan forumun mobile light temasini acmaya calistigimda her seferinde mobile temasina yonlendiriyor.. bunun sebebi nedir acaba..???
bu arada temalari karistiriyor olabilirim benim kastetigim acilmayan tema avatarin gorunmedigi tema...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mini'yle Mobile Light temasından girdim şimdi, resimler otomatik olarak ekrana sığdırılmış görünüyor sistem tarafından?

Örnek bir konu verir misin, bir de ona bakayım
www.maxicep.com/her-telden-fotograflar/dunyanin-en-guzel-resmi-502841.html

bu konuya gırdıgımde resım kocaman acılıyor ekrana sıgdırmıyor.

Burak

Üye
    Konu Sahibi
kardeş onu kullanmıyayım tamam okey.
İyide ne kullanayım ?

ultrayer6

ultrayer6

Üye
opera mini 6 kullan. Ya da uc browser kullan.

Usta Şirin

Usta Şirin

Üye
benim c3 üm var ve bendede resimler ekrana sığmıyor !

Burak

Üye
    Konu Sahibi

Bende de tam açılmadı. Opera Mobile'da öyle yapıyorsa siteden kaynaklı bir sorun yok demektir, Opera Mini'de gayet normal çünkü.

tamam hasan abi. öyleyse bana sitede sorunsuzca gezebileceğim bir mobil web tarayıcı söylermisiniz ?

bende opera mini 6.0 kullanıyorum

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bende de mini 6 var yahu niye öyle yapıyor ki sende acaba :hmmm

Burak

Üye
    Konu Sahibi
telefonla alakalı bısey olabılır mı abı ? Gerçi baska sıtelere grmedıgım ıcın deneme fırsatım olmadı.

Ozan

Ozan

Admin
Εthnic;3511575' Alıntı:
arkadaslar eskiden 5800 ile operadan forumun mobile light temasini aciyorken simdi galaxy ace ile operadan forumun mobile light temasini acmaya calistigimda her seferinde mobile temasina yonlendiriyor.. bunun sebebi nedir acaba..???
bu arada temalari karistiriyor olabilirim benim kastetigim acilmayan tema avatarin gorunmedigi tema...
Galaxy den ve akıllı cihaz diye tabir ettigimiz dokunmatik arabirime sahip cihazlardan dokunmatik stil açılır. Bu genel bir ayar. iPhone ve BB Torch da da örnegin aynı sekilde açılır, light tema yeni jenerasyon web tarayıcısı olmayan telefonlarda açılan temadır

Ayrıca baslıkta bahsedilen soruna gelirsek ;
Opera Mobile dan kaynaklı bir sorun oldugu kesin, genel bir sıkıntı degil o yüzden tarayıcıdan kaynaklı hatalara müdehale edemiyoruz.

Burak

Üye
    Konu Sahibi
peki ozan abi siteyi sorunsuzca hangı tarayıcı ıle gezebılırız ?

Ozan

Ozan

Admin
Benim bu konuda kisisel tecrübem yok ancak arkadasların dedigi gibi opera mobile sanırım sorun çıkartıyor, onun dısında telefonun kendi tarayıcısı dahil hiçbir tarayıcı sorun yaratmıyor muhtemelen. Zaten mobil sürüm, basitlestirilmiş sürüm neden telefonun kendi tarayıcısı ile gezmiyorsunuz ki ? Opera gibi tarayıcılara gerek oldugunu düşünmüyorum zaten tema oldukça lite..

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Benim bu konuda kisisel tecrübem yok ancak arkadasların dedigi gibi opera mobile sanırım sorun çıkartıyor, onun dısında telefonun kendi tarayıcısı dahil hiçbir tarayıcı sorun yaratmıyor muhtemelen. Zaten mobil sürüm, basitlestirilmiş sürüm neden telefonun kendi tarayıcısı ile gezmiyorsunuz ki ? Opera gibi tarayıcılara gerek oldugunu düşünmüyorum zaten tema oldukça lite..

telefonun kendı tarayıcısı :hmmm tamam ozan abı. Cok tsk. Ederım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt