Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bende hiçbir buton yok
Mobil site açığı;
PM kutum dolmasına rağmen mobil site üzerinden mesaj alıp gönderebiliyorum.
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Siteye giriş yaptın mı?
- - - Eklendi - - -
Normal sürümde de var.![]()
sağolsun arkadaş foto koymuş ben light kullanıyordum sonra normale geçtim normalde güzel ama beğen butonunu göremiyorum ben senden ricam bi mobilden girip beğen butonunu göstercek şekilde ekran görüntüsü alma şansın varmı acaba?arkadaşlar foruma girdigimizde profilden son yazdığımız mesajları toplu halde görebileceğimiz bir bölüm eklense çok büyük pratiklik olur. Yazdigim bir mesaja cevap gelmismi, konuda yeni güncellemeler varmı bakmak için çok gerekiyor.
Belkide vardır benim haberim yoktur. N97 opera miniden giriyorum ve böyle bir alan göremedim.

marjinal gözüyün yânı yiyim gadasını aldığım sen bi mobilden giriş yapıp şu beğen butonunu gösterir misin bi vallahi duacın olurumsağolsun arkadaş foto koymuş ben light kullanıyordum sonra normale geçtim normalde güzel ama beğen butonunu göremiyorum ben senden ricam bi mobilden girip beğen butonunu göstercek şekilde ekran görüntüsü alma şansın varmı acaba?
arkadaşlar foruma girdigimizde profilden son yazdığımız mesajları toplu halde görebileceğimiz bir bölüm eklense çok büyük pratiklik olur. Yazdigim bir mesaja cevap gelmismi, konuda yeni güncellemeler varmı bakmak için çok gerekiyor.
Belkide vardır benim haberim yoktur. N97 opera miniden giriyorum ve böyle bir alan göremedim.
ben telefondan giriyorum 2 tane msjda doluyor ve bunlar telde sılemıyorum heralde silmek icin buton yok warsada kusura bkmayın gormedı birde gelen kutum 2 msjda doluyor acaba ndn
mobil siteyi yeni gördüm sürekli Mobileden takılan bir insan olmama rağmen şuanda şoktayim
eksikleri var ama bu da güzel hayırlı olsun eksik söylememe gerek yok tek ihtiyacım beğen butonu idi oda olur inşallah

Merhaba arkadaşlar. Uzun bir bekleyişin ardından nihayet mobil sitemiz kullanıma açıldı. Bazı eksiklikler, sorunlar, hatalar olabilir. Bu başlık altında m.maxicep.com hakkında görüş, istek, öneri ve sorunlarınızı dile getirebilirsiniz. Mobil siteyle ilgilenen arkadaşlarımız sorunlarınıza en kısa sürede çözüm bulmaya çalışacaktır.
Hepimize hayırlı olsun . Keyifli forumlar.
butonu lazımdaha önce yazıldımi bilmiyorum amabutonu lazım

tamam üstad teşekkür ederim yanlız bir sorum da olacak malum yeni mobil sitenin acemisiyizMobile light görünümündeki gibi kontrol paneli => aboneliklerim seçeneği yok mu? Bunda ben mi göremedim aboneliklerim menüsünü çok kullaniyorum da