Mobil Site Hakkında Öneriler, Sorunlar, İstekler m.maxicep.com Hakkında Genel ve Tek Başlık

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye

bende hiçbir buton yok

asigsasi

asigsasi

Üye
doğru giriş yapmamışım

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Siteye giriş yaptın mı?

- - - Eklendi - - -

Normal sürümde de var. :hmmm

marjinal gözüyün yânı yiyim gadasını aldığım sen bi mobilden giriş yapıp şu beğen butonunu gösterir misin bi vallahi duacın olurum :( sağolsun arkadaş foto koymuş ben light kullanıyordum sonra normale geçtim normalde güzel ama beğen butonunu göremiyorum ben senden ricam bi mobilden girip beğen butonunu göstercek şekilde ekran görüntüsü alma şansın varmı acaba?

burakcan42

Üye
arkadaşlar foruma girdigimizde profilden son yazdığımız mesajları toplu halde görebileceğimiz bir bölüm eklense çok büyük pratiklik olur. Yazdigim bir mesaja cevap gelmismi, konuda yeni güncellemeler varmı bakmak için çok gerekiyor.

Belkide vardır benim haberim yoktur. N97 opera miniden giriyorum ve böyle bir alan göremedim.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

burakcan42

Üye
ayrıca s60v5 ile opera minide yeni konu açtığımda konu içerigini dolduramıyorum, cevapla panelini kullanamıyorum. In aktif vaziyette duruyor.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
arkadaşlar foruma girdigimizde profilden son yazdığımız mesajları toplu halde görebileceğimiz bir bölüm eklense çok büyük pratiklik olur. Yazdigim bir mesaja cevap gelmismi, konuda yeni güncellemeler varmı bakmak için çok gerekiyor.

Belkide vardır benim haberim yoktur. N97 opera miniden giriyorum ve böyle bir alan göremedim.

walla ben yazdığım konulara cevap geldi mi gelmedi mi öğrenmek için konunun bulunduğu bölüme bakıyorum genelde ama 2-3 gündür opera mini 4.2 versiyonu hızlı olduğu için ordan pc görünümünü açıp ordan bakıyorum + light olmayan mobil sürümden de gözüküyor en son yazdığımız konular :)

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
marjinal gözüyün yânı yiyim gadasını aldığım sen bi mobilden giriş yapıp şu beğen butonunu gösterir misin bi vallahi duacın olurum :( sağolsun arkadaş foto koymuş ben light kullanıyordum sonra normale geçtim normalde güzel ama beğen butonunu göremiyorum ben senden ricam bi mobilden girip beğen butonunu göstercek şekilde ekran görüntüsü alma şansın varmı acaba?

Beğen butonu şuanlık etkin değil.

- - - Eklendi - - -

Normal sürümde zaten var. Mobil site ve light e fazla mod atmıyorlar... Bkz: Site ağırlaşır ve mobilden girmek zorlaşır.

alemci_09

alemci_09

Üye
ben telefondan giriyorum 2 tane msjda doluyor ve bunlar telde sılemıyorum heralde silmek icin buton yok warsada kusura bkmayın gormedı birde gelen kutum 2 msjda doluyor acaba ndn

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
ben telefondan giriyorum 2 tane msjda doluyor ve bunlar telde sılemıyorum heralde silmek icin buton yok warsada kusura bkmayın gormedı birde gelen kutum 2 msjda doluyor acaba ndn

Rütbe atladıkca kotan artar.

AHMED...

AHMED...

Üye
:D mobil siteyi yeni gördüm sürekli Mobileden takılan bir insan olmama rağmen şuanda şoktayim :) eksikleri var ama bu da güzel hayırlı olsun eksik söylememe gerek yok tek ihtiyacım beğen butonu idi oda olur inşallah

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
:D mobil siteyi yeni gördüm sürekli Mobileden takılan bir insan olmama rağmen şuanda şoktayim :) eksikleri var ama bu da güzel hayırlı olsun eksik söylememe gerek yok tek ihtiyacım beğen butonu idi oda olur inşallah

Sorumlu admin uzun zamandır gözükmüyor... :hmmm
Beğen butonu en son sorunlu idi. Admin butonu devre dışı bıraktığını söylemişti. Belki üzerinde çalışıyordur. :hmmm

AHMED...

AHMED...

Üye
tamam üstad teşekkür ederim yanlız bir sorum da olacak malum yeni mobil sitenin acemisiyiz :) Mobile light görünümündeki gibi kontrol paneli => aboneliklerim seçeneği yok mu? Bunda ben mi göremedim aboneliklerim menüsünü çok kullaniyorum da :)

Knickknack

Üye
Merhaba arkadaşlar. Uzun bir bekleyişin ardından nihayet mobil sitemiz kullanıma açıldı. Bazı eksiklikler, sorunlar, hatalar olabilir. Bu başlık altında m.maxicep.com hakkında görüş, istek, öneri ve sorunlarınızı dile getirebilirsiniz. Mobil siteyle ilgilenen arkadaşlarımız sorunlarınıza en kısa sürede çözüm bulmaya çalışacaktır.

Hepimize hayırlı olsun . Keyifli forumlar.

daha önce yazıldımi bilmiyorum ama :tşk: butonu lazım

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
daha önce yazıldımi bilmiyorum ama :tşk: butonu lazım

Bir önceki mesajlarımı bir zahmet okuyabilirmisiniz? :)

- - - Eklendi - - -

tamam üstad teşekkür ederim yanlız bir sorum da olacak malum yeni mobil sitenin acemisiyiz :) Mobile light görünümündeki gibi kontrol paneli => aboneliklerim seçeneği yok mu? Bunda ben mi göremedim aboneliklerim menüsünü çok kullaniyorum da :)

Sanırım yok. :hmmm
Mobil site şuan test aşamasında, elbetdeki sorunlar,eksikler olacak bu test sürecinde üyelerin ve yöneticilerin bulduğu eksiklikler sorumlu admin tarafından giderilecektir...

ismail

ismail

Üye
hocam ses soluk çikmiyo?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Mobil sürümde (light değil) biri dosya paylaşmış ya hani ben o dosyayı indiremiyorum dosya üzerine tıklayamıyorum Nokia E7 kullanıyorum dokunmatik'te klavye ile de denedim ama olmadı sorun mu var acaba?

- - - Eklendi - - -

Birde yine mobil sürüm de (light değil) bir arkadaşın profiline girip nereden mesaj atıyoruz bilen varmı?
Bu mobil sürümü yeni yeni kullanıyorum, sürekli light kullanıyordum bu daha iyi gibi de ondan yani bi arkadaşa mesaj atıcam ama profiline girince ziyaretçi mesajlarından başka iletişim kuracağım yer yok yani?

Placebo-

Placebo-

Üye
Mobile light versiyonunda pm silemiyoruz. Hali ile mesaj kutusu dolanlar zor durumda kalıyor..

LeoMetin2

Üye
sağolasın

otostopçu

otostopçu

Üye
mobile light ta beğeni butonu ve smile listesi eklense iyi olurdu :oke:

Üst Alt