Mobilator
Emekli Yönetici
zaten hemen beğenilmez ilk hataların ve önerilerin alınması lazım.Ben yeni mobil site yerine daha önce kullandığımız Mobil Light temayı tercih ederim onda daha kolay takip ediliyordu bu yeni mobil site kolaylık değil tamamen zorluk olmuş hiç beğenmedim açıkçası
emin ol geliştirilse daha iyi olur. mobil sitenin avantajı çok büyük. zaten ilk denemede başarılı olması beklenemezdi.Mobil light gibi kullanisli bir arayuzu birakip buna mi geciyorsunuz ?
Karman karisik, ne nerde belli degil, yavas calisip yukleniyor..
Maxicep adina yakisir bir sekilde en kullanisli mobil arayuzlerden birine sahip, bunu bozmayin derim.
[ENGİN];5113142' Alıntı:hayırlı olsun diyelim.bişey sormak istıyorum alıntı yaparak yorum yazmak ısteyınce mesaj paneli açılmıyor herkeste böylemi bunun bir ayarı varmı?
emin ol geliştirilse daha iyi olur. mobil sitenin avantajı çok büyük. zaten ilk denemede başarılı olması beklenemezdi.
Küçük bir yazım hatası buldum
bknz sayfa 3'te 2 ve 3. yorum
valla aynı dedektif gibisin
şşt çaktırma refikim beğenileri artırırızBir üye kendi yazdığı mesajı beğenebiliyor, bildirimlerde görünmüyor ama beğeni sayısına etki ediyor...
Yakında milletin beğeni sayısı tavan yapar
şşt çaktırma refikim beğenileri artırırız
bende de öyle
- - - Eklendi - - -
bu olayı daha önce bir çok defa dedik mobile light temasına beğen ve bildirimler butonu konulsa diye fakat dinleyen olmadı
olmuyor yine mobil siteye yönlendiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?