Mobil Site Hakkında Öneriler, Sorunlar, İstekler m.maxicep.com Hakkında Genel ve Tek Başlık

enes122

Üye
Mesaj düzenleme de yok :S

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Ekteki bir dosyayı indirmeye calistigimda Anasayfaya gönderiyor opera minide

Arkadaşlar mobile light sürümü hala kullanılabiliyor adres çubuğundaki m.maxicep teki m harfini kaldırıp masaüstü sürümüne girip en alttan mobile light seçilemiliyor...En azından be n900 ile seçebildim...

Ayrıca sistem henü yeni olduğu için eksiklikler ve hatalar olabilir..Kullanıcılardan yardım alarak bu çok daha kolay ve hızlı bir şekilde düzeltilebilir lütfen biraz anlayışlı olalım..

asigsasi

Üye
arkadaşlar eksikleri söylüyorlar o zaman konu geçici kilit olabilir o yazılan sorunlar düzeldikten sonra yeniden aktif olabilir

bu mesaj mobil sürümden gönderildi.

şaka şaka mobile light.

balcolu

Üye
ben hiç bir şekilde mesaj yazamyorum,beğenemiyorum, şikayet edemiyorum. Butonlar yok. Oupeng ile giriyorum.

ismail

Üye
bende mobile lightye devam etcem

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
ben mobil lighttan giriyorum
alıntı ile cevaplarken eklentileriniz diye buton oluyor ama kendi mesajımı düzenlerken öyle bi buton çıkmıyor

Küçük bir yazım hatası buldum

yaw bu yeni mobil site kadar rezil bişey görmedim yeni mesajlar yeri yok/bulamadım masaüstüne dönemiyorum haneler kullanmama rağmen çok yavaş m. yazmasamda oraya giriyor nasıl değiştirecem yardımmmmmm

asigsasi

Üye

asigsasi

Üye

badmus

Üye
Ornek vermem gerekirse. Android Genel&Destek bolumune girdigimde konulara basili tutup yeni sekmede acamiyorum. Opera Mobli Kullaniyorum.

mhmtkrtp

Üye
Ornek vermem gerekirse. Android Genel&Destek bolumune girdigimde konulara basili tutup yeni sekmede acamiyorum. Opera Mobli Kullaniyorum.

evet. o şekilde daha hızlı bakabiliyorduk düzeltilirse iyi olur

El-CD

Üye
Ya yeni mesajlar butonu eklesek rica ediyorum

Öncelikle hepimize hayırlı olsun benim tespit ettiğim sorunlar
1. Profil bilgilerinde abonelikler yok
2. Yeni sekmeden açamıyoruz sayfaları

Ben yeni mobil site yerine daha önce kullandığımız Mobil Light temayı tercih ederim onda daha kolay takip ediliyordu bu yeni mobil site kolaylık değil tamamen zorluk olmuş hiç beğenmedim açıkçası