asigsasi
Üye
mobile light ta beğen ve bildirimler butonu koysanız yeter daha hiçbir şeye gerek yok mesaj editörünede gerek yokArkadaşlar her isteiği dikkate alıyor ve genellikle yerine getirmeye çalışıyorum fakat daha öncedende belirtildiği gibi biz ne kadar çok ekleme yaparsak siz o kadar yavaş bir mobil siteyle karşılaşacaksınız. Mobile light temayı neden değiştirmediğimizde aynı şekilde bu duruma bağlı.
Arkadaşlar her isteiği dikkate alıyor ve genellikle yerine getirmeye çalışıyorum fakat daha öncedende belirtildiği gibi biz ne kadar çok ekleme yaparsak siz o kadar yavaş bir mobil siteyle karşılaşacaksınız. Mobile light temayı neden değiştirmediğimizde aynı şekilde bu duruma bağlı.
Admin o kadar uğraşmış baştan sıfır site yapmış... Emeğe saygı. Admin Mobil light' nin neden geliştirilemediği hakkında önceki mesajlarında gerekli açıklamayı yaptı. Mesaj yazmadan önce bi zahmet bakın.
İnsan umduğunu değil bulduğunu yer...
Arkadaşlar her isteiği dikkate alıyor ve genellikle yerine getirmeye çalışıyorum fakat daha öncedende belirtildiği gibi biz ne kadar çok ekleme yaparsak siz o kadar yavaş bir mobil siteyle karşılaşacaksınız. Mobile light temayı neden değiştirmediğimizde aynı şekilde bu duruma bağlı.
ah sülüman ah
yanlışım varsa düzeltin ama benim bi sıkıntım var .Begen butonu çıkmıyor. Ayrıca gelişmiş cevaplama panelini kullanamıyorum orası gri oluyor cevap yazamıyorum oradan. Opera mini 6.5 kullanıyorum. Bu sorunu çözebeilirsiniz sevinirim.
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
opera mini de yok. Normal tarayıcıdan gir.beğen butonu yine yok ve Maxi Cep ayrı yazılmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?