Mobil Site Hakkında Öneriler, Sorunlar, İstekler m.maxicep.com Hakkında Genel ve Tek Başlık

ismail

Üye

Mobile lightin 2 eksiği
Beğen butonu ve bildirimler butonu.
Diğer eksiklerin tamamı vbullettin güncellemesine uyulmadığı için oluşan sorunlar.

Mobil site android ve ios için geliştirilmiş gibi şu anda.
 
arkadaşlar mobil sürüm şu anda açık durumda ve geliştirilme sürecindedir. m.maxicep.com adresinden siteye ulaşabilirsiniz.
 

R.A.M

Üye
abi profilimizden açtıgımız konulara yazdıgımız mesajlar bakabilsek süper olur ayrıca alıntı ile cevaplama flash istiyor

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
 

ismail

Üye
önceki mesajına bak abinin.
Şu anda ona çözüm bulamamış durumda kenndisi
 

msy2017

Üye
güzel olmuş bana göre birkaç eksiği var tabi

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
 

asigsasi

Üye
aynı masaüstü gibi çok kasiyor hala ve ben mobile light temanın geliştirilmesi konusunda ısrarcıyım sadece beğen ve bildirimler olsun isterseniz anket açalım çoğunluk ne diyorsa ona göre hareket edelim
 
normal tarayicidan giremiyorum opera mini den yada mobilde sadece opera turboyu acinca girebiliyorum suan siteye sorun benden mi kaynaklaniyor
 
bende mobil sürümden gönderildi yazmıyor :S
 
şu mobil de (n70 kullanıyorum) gelen giden kutusunu anlamak için üstün zekalı olmak yetmiyor. Çok karışık düzeltin. Birde birinin yaptığı yoruma cevaplanılmıyor yanı sorun çıkıyor. Ve en önemlisi bi konuya gittiğinde seni raskele mesela 2. Sayfasına filan atıyor.
 

ismail

Üye
zamanla iyi olcak herşey
Bide symbiana uyarlanırsa daha mükemmel olcak

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
 

ismail

Üye
yalnız mesaj yazınca ilk sayfaya atma sorunu devam ediyor

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
 

asigsasi

Üye
mobil site 1 senede anca çıktı düzelmeside 2 sene sürer
 
Mobil site açığı...

Banlı olmama rağmen siteye giriş yapabiliyorum.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
 

ismail

Üye
haha iyi işte takılırsın

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
 
ben de ban olmamasina ragmen uyari bile yok siteye baglanamiyorum bir turlu nasil birsey anlamadim.
 
Banlı üyeler sorunu düzeltilmiştir

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
 
Mobil sitemiz şu an beta aşamasındadır. Site yapımı yaklaşık olarak iki ay sürmüştür. Siteyi şu an da açmamızın sebebi test edebilmek ve varsa hataları düzeltip eksikleri giderebilmektir. Beta aşaması devam ettiği sürece mobil light teması açık kalacaktır. Sıkıntı yaşayan, yada burada çok eksik olduğunu düşünen üyeler sıkıntılar giderilene kadar light temayı kullanmaya devam edebilirler.

Mobil light temanın geliştirilmesi sisteme bir sürü ek özellik eklenmesi ve doğal olarakta, server mantığında konuşursak, sorgu sayısı arttıkça sisteme binen yükü arttıracak ve bu da doğal olarak sitenin yavaşlamasına neden olacaktır.

Şu anki en öncelikli amacımız m.maxicep.comu tüm işletim sistemleri, browserlar ve üyeler için en kullanışlı hale getirebilmek, sorunsuz, hatasız ve kullanıcı dostu bir mobil versiyon hazırlamaktır.

Siz üyelerde bize bu konuda hataları, eksiklikleri, sistem sorunlarını bildirerek ne kadar yardımcı olabilirseniz sistemde o kadar hızlı şekilde yenilenecektir.

Sabrınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
 
sonunda bende sorunsuz sekilde mobil siteye girebildim.hosuma gitti site tabiki ufak tefek sorunlar duzelince daha guzel olacak.
Ben begen butonunu goremedim acaba halen etkin degilmi eger etkinse nasil kullanacagimi soyleyebilirmisiniz.
Ayrica birde istegim var mobil surumde masaustu surumdeki gibi smile penceresi olsa cok guzel olur rahatlikla kullanirdik oradan.tabi mumkun mu bu onu bilemiyorum.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi