mobil site açmak içn bi site var mı??

Sponsorlu Bağlantılar

symbianTURKİYE

Üye
    Konu Sahibi

_RYUK_

_RYUK_

Üye
ceb.im sitesine gir.oradan ücretsiz mobil site açabilirsin.

symbianTURKİYE

Üye
    Konu Sahibi
orası çok yavaş açılıyo bana hızlı bi site lazm :oke:

_RYUK_

_RYUK_

Üye
başka bir sitei için yardımcı olamayacagım

_RYUK_

_RYUK_

Üye
bir de cep.tc varmıs onada bir bak :)

15097

15097

Üye
yaw peki m.xxx.com yada .com.tr gibi biten bir site acamaz mıyız beleş :D

Lord Of The Red

Lord Of The Red

Üye
yaw peki m.xxx.com yada .com.tr gibi biten bir site acamaz mıyız beleş :D

Acarsın tabı hatta adamlar 1 mılyon hazır uyelı ve ıcerıklerı tamamen hazır sıte de yapıp sana verırler belese.arastırman lazım bıraz.

Malamadrı

Malamadrı

Üye
muf.mobi kardeşim tüm siteler taş çıkarıp upload kotası 50mb yanlış duymadın diğer siteler gibi 5 mb değil yanıma bir sıfır ekle :) hadi kolay gelsin

SHS

SHS

Üye
yabancı site vardı güzel, ismini hatırlarsam yazarım:)

Heroata

Heroata

Üye
Ceb.im cep.tc wap.gs tr.nu bunların hepsi aynı servere bağlı temeli ceb.im ve ceb.im yeni servere taşındı acayip hızlandı.

Mobil forum sitesi için mwtr var googleye yaz çıkar.

Bedava .com.tr domaini ne demek sana facebook u verelim :D .com .com.tr .biz .net .info bunların hepsi paralı :)

Bilgisayar için bedava-sitem var .tr.gg bedava domaini sunuyor

.tk var ama o da sadece 1 yıl bedava :)

bilgisayardan forum açmak için yetkinforum var o bi aralar kapanmıştı falan ip değiştirerek giriyorduk sanırım şimdi açıldı o da .yetkinforum.net falan .turkproforum.net gibi domainler veriyor.

TABI BUNLARİN HEPSI PARALİ OLAN ÜSTTEKI YAZDİKLARİM .COM GIBI LERI DE PARALİ OLARAK SATİYOR...

- - - Eklendi - - -

Yetkinblog var o, yetkinforum ile aynı servere bağlı fakat hostları farklı yani birisi blog diğeri forum sitesi forum dediğimiz maxicep gibi biri konu açar diğeri yorum yazar +rep beğeni falan olur işte yetkinblogu ben yetkinforum dan site açarken kenarda görmüştüm tamamen kapanmıştı ama şimdi açık... Google de vardı sanırım blog bana sonra blogger var ardından mynet de var ama onda ya tam hazır En kolayi ya da html.

dejavu178

dejavu178

Üye
Ceb.im cep.tc wap.gs tr.nu bunların hepsi aynı servere bağlı temeli ceb.im ve ceb.im yeni servere taşındı acayip hızlandı.

Mobil forum sitesi için mwtr var googleye yaz çıkar.

Bedava .com.tr domaini ne demek sana facebook u verelim :D .com .com.tr .biz .net .info bunların hepsi paralı :)

Bilgisayar için bedava-sitem var .tr.gg bedava domaini sunuyor

.tk var ama o da sadece 1 yıl bedava :)

bilgisayardan forum açmak için yetkinforum var o bi aralar kapanmıştı falan ip değiştirerek giriyorduk sanırım şimdi açıldı o da .yetkinforum.net falan .turkproforum.net gibi domainler veriyor.

TABI BUNLARİN HEPSI PARALİ OLAN ÜSTTEKI YAZDİKLARİM .COM GIBI LERI DE PARALİ OLARAK SATİYOR...

- - - Eklendi - - -

Yetkinblog var o, yetkinforum ile aynı servere bağlı fakat hostları farklı yani birisi blog diğeri forum sitesi forum dediğimiz maxicep gibi biri konu açar diğeri yorum yazar +rep beğeni falan olur işte yetkinblogu ben yetkinforum dan site açarken kenarda görmüştüm tamamen kapanmıştı ama şimdi açık... Google de vardı sanırım blog bana sonra blogger var ardından mynet de var ama onda ya tam hazır En kolayi ya da html.

mwtr için teşekkürler

asadanugur

Üye
wapka.mobi var dil ingilizce xtgem.com var oda ingilizce

Aloco44

Üye
Wen.ru var

nimeemin

Üye
=> <= / => <= / => <= :)

bedavamekan

Üye
bu vardı

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Reklam yapmayalim lutfen.

yarenmedia

yarenmedia

Üye
Merhaba Yeni Geliştirdigimiz Mobil Sohbet Sistemimiz ile ilgli Konumuzu incelemek isterseniz Lütfen TIKLAYINIZ

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Ha tamam simdi oldu

Üst Alt