Mobil oyun ve uygulama incelemeleri yaptığım Youtube kanalım

Sponsorlu Bağlantılar

TEKNO Bey

Üye
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

walking dead ile karşınızdayız =)

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

H0lligan

Üye

walking dead ile karşınızdayız =)
demin izledim de hocam the walking dead olarak

bunu bekliyordum ben acikcasi bunu cekerseniz daha tutulur bence grafik olsun kalite olsun daha iyi bu oyun :good:

bunu bekliyordum ben acikcasi bunu cekerseniz daha tutulur bence grafik olsun kalite olsun daha iyi bu oyun :good:
bunun birde 1. sezonu var hem bunda hem 2. de bolumleri acmak ucretli ama gercekden cok basit bir yontemle aciliyor cekmeyi dusunurseniz anlatirim hocam 5dkk surmez kilitleri acmak (tabi indirme icinde aynisi gecerli degil :ehe)

• Beğen
Tepkiler: Android Bey

TEKNO Bey

Üye
    Konu Sahibi

bunun birde 1. sezonu var hem bunda hem 2. de bolumleri acmak ucretli ama gercekden cok basit bir yontemle aciliyor cekmeyi dusunurseniz anlatirim hocam 5dkk surmez kilitleri acmak (tabi indirme icinde aynisi gecerli degil :ehe)
Teşekkür ettim hocam aynen bunu çekecektım de boyut fazla ve bu ay akk'yi doldurmamam lazım erkenden :D o yüzden kücügünü indirip çektim mecburen :D

• Beğen

H0lligan

Üye
Teşekkür ettim hocam aynen bunu çekecektım de boyut fazla ve bu ay akk'yi doldurmamam lazım erkenden :D o yüzden kücügünü indirip çektim mecburen :D
dierinide siddetle tavsiye ederin :naughty: dedigim gibi baslarsaniz kilit konusunda yardimci olurum

• Beğen

TEKNO Bey

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen

TEKNO Bey

Üye
    Konu Sahibi

Uzun bir arada sonra güncelleyelim konuyu merhabalar kurban bayramınızı kutluyorum =)

• Beğen

H0lligan

Üye
  • Beğen
kralberk13

kralberk13

Üye
sağol seninde kurban bayramın kutlu olsun ama beni güldürdün abone olmayanlar abone olmamayı... :D

• Beğen
Rygebin

Rygebin

Üye
Elinize sağlık hocam, videolarınız güzel , izliyorum arada :ehe

• Beğen

Üst Alt