Mobil Onay Alınacaktır.. Site üyeliği için..

Sponsorlu Bağlantılar

mixerteam

Üye
    Konu Sahibi
Mobil Onay Alınacaktır.. Site üyeliği için..
Merhaba dostlar site üyeliği için telefon onayı yaptırılacaktır elinde çok sayıda numara bulunduran telefoncu arkadaslar veya 1 numara dahi olsa değerlendirmek istiyorum diyenlerden onay satın alınacaktır her onay 1.5 TL dir.. Çoklu alımlarda fiyat değişir.

detaylı görüşmek için skype : mixerteam17

[/FONT]

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Arkadaş ne demek istiyor anlayan var mı ?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
??? Bu nedir çözemedim gitti bende.

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Uyelikte telefon numarasi istiyorlarmis onun icin istiyor numara

mixerteam

Üye
    Konu Sahibi
Aynen Recep hocamın dediği gibi üye olduğum sitede her yeni üyeliğe yeni telefon numarası istiyor ve o numaraya kod yolluyor bana gelen kodu söylemesi karşılığıda 1.5 lira gibi bi para alıyor arkadaş..

Ares411

Üye
Hangi site bu? diyelimki gelen kodu sana verdik, ki bu kod muhtemelen o kullanıcının o aboneliği doğruladığı anlamına gelir, yanlışım varsa düzeltin ama ileride yaşanabilecek olası bir sorun halinde size değil kodun geldiği numarayı kullanan kişiye ulaşılacak.

mixerteam

Üye
    Konu Sahibi
Coca cola kampanyası ve yaşanacak ne gibi bir sorun olabilir ki hocam ? o hesapla ne yapabilirim mesela? :) bana gerekli olan o üyeliğin olması her yeni üye farklı kampanyalardan yararlanabiliyor ve bende o kampanlayardan yararlanabilmek icin hem cola puanina hem yeni bir üyeliğe ihtiyacım var.

Herhangi bir şekilde reklam mesajı bile almayacak bu işlemden sonra numara sahibi toplam 2 adet mesaj gelecektri telefonuna başka hicbir sıkıntısı yok.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Bedava menü,sinema bileti,kulaklık vs içicek festivali için istiyor.
Bir alana bir bedava olduğundan yeni üyelik açıp,telefona gelecek onay numarası için lazım diyor kısaca,elinde fazladan kapak vardır ama değerlendirecek yer bulamadığı için internetten onay vericek kişiler arıyordur.
Aslında onu bilmeyen kişiye denk gelirse pnr kodu ne işe yarıyor nedir der,bilene denk gelirse o şifreleri hemen kapar ,mc için 2 tane şifre geliyor sinema bileti içinde ikitane şifre geliyor ikisinide kullanıp bedava hem hamburger hemde sinema oluyor.
Stok fazla olduğu için şimdide böyle bir yöne baş vurdular,nasılsa yeni üyeliğe ve yeni numaraya hediyeler veriliyor diye.

Üst Alt