mobil ödeme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
mobil ödeme
arkadaşlar mobil ödemeyi nasıl açıcam müş hiz arıyom müzik çalıyo sadece yardım lütfen

recep er

recep er

Üye
müşteri hizmetleri yoğun bi şekilde çalışmadadır biraz bekleyerek tekarar aramalısın

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
başka yolu yok mu bunun turkcell ve vodafoneda aramadan açmıştım ne saçma ya .

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar lütfen yardım edin ya bi mobil ödemeyi açamadım

devil1903

devil1903

Üye
Avea Mobil Ödeme'yi kimler kullanabilir?
Avea Mobil Ödeme güvenlik açısından belirli kriterleri sağlayan bireysel faturalı veya faturasız Avea aboneleri tarafından kullanılabilir. Servisi kullanmak için herhangi bir kayıt ya da abonelik gerekmemektedir. Kurumsal tarifedeki aboneler Avea Mobil Ödemeden faydalanamamaktadırlar.

Avea Mobil Ödeme ile yaptığım alışverişlerde belirli bir kullanım limiti var mı?
Avea Mobil Ödeme ile işlem limiti günlük 40 TL, haftalık 110 TL ve aylık 175 TL'dir.

Avea Mobil Ödeme nasıl kullanılır?
Avea Mobil Ödeme servisini kullanmak için GSM hattınızın açık olması, faturasız hat kullanıyorsanız yeterli bakiyeniz bulunması gerekmektedir.
Anlaşmalı üye işyerlerinde ödeme seçenekleri arasından Avea Mobil Ödeme'yi seçerek ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Aveanın sitesinde de yazıyor dostum mobil ödeme açılması gereken bi hizmet değil ki ben birçok kez kullandım faturasız hattımla.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
ben kullanamıyom yetrsz bakiye veya mobil kapalı dio

devil1903

devil1903

Üye
mobil ödeme yapacağın tutar + 0,5tl hattında mevcut mu? Faturasız hat kullanıyorsan yeterli bakiyenin hattında mevcut olması gerekli ve bildiğim kadarıyla faturalı hatlarda ise telefon faturasını üst üste 2 ay son ödeme tarihini geçirmemiş olman gerekiyor.

Ve ayrıca kurumsal yani şirket hatlarında kullanım sağlanamıyor.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
    Konu Sahibi
bakiye hattımda var ama neyse yarın denerim tekrar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt