FirstPioneer
Üye
-
Konu Sahibi
-
Android gibi açık kaynak olacak ise kapalı kaynak olmasını yeğlerim.Android'in tek eksiği iOS gibi stabil olmaması..
MeeGo diyince akla ilk gelen Linux zaten..Linux keyfini MeeGo da yaşarsın.Valla benim tercihim kesinlikle açık kaynak ama android gibi değil MeeGo gibi
Android gibi açık kaynak olacak ise kapalı kaynak olmasını yeğlerim.Android'in tek eksiği iOS gibi stabil olmaması..
Dediğim bu zatenveya belle gibi. Zaten o kadar stabil olsaydı o telefonlar uçardı hızdan.
bence daha başka eksiklikleri var ama iosunda eksiklikleri var bence (bluetooth gibi)
bence daha başka eksiklikleri var ama iosunda eksiklikleri var bence (bluetooth gibi)
MeeGo'nun stabilitesi ?veya belle gibi. Zaten o kadar stabil olsaydı o telefonlar uçardı hızdan.
Eksik olsun Bluetooth olsun kardeşimbence daha başka eksiklikleri var ama iosunda eksiklikleri var bence (bluetooth gibi)
MeeGo'nun stabilitesi ?
Eksik olsun Bluetooth olsun kardeşimAndroid'in 350.000 uygulaması var ama çok da çöp uygulaması var..iOS marketi hem çok hem işlevsel..
o eksik ve kısıtlamalar jb ile giderilebiliyor
Aynen unıx'ın arayüzü yoktu galibaIOS dediğimiz UNIX'in kendisidirSadece çekirdeğini direkt kullanmıyor o kadar MeeGo gibi çekirdekten çalıştığı için o kadar stabil ve problemsiz. MeeGo'da terminalde root yetkiyle kurcalarsan bozarsın ama IOS'ta çekirdeğe dokunma hiçbirşey olmaz aynı stabilite
Android'in tek problemi stabillik değil. Gözle görülür düzelmeler mevcut ama çekirdekten çalışmadığı için gözü
mde hiçbir zaman IOS, MeeGo, Tizen gibi olamayacak. Google'dan daha iyisini beklerdim ama neyse
- - - Eklendi - - -
IOS dediğimiz UNIX'in kendisidirSadece çekirdeğini direkt kullanmıyor o kadar MeeGo gibi çekirdekten çalıştığı için o kadar stabil ve problemsiz. MeeGo'da terminalde root yetkiyle kurcalarsan bozarsın ama IOS'ta çekirdeğe dokunma hiçbirşey olmaz aynı stabilite
Android'in tek problemi stabillik değil. Gözle görülür düzelmeler mevcut ama çekirdekten çalışmadığı için gözü
mde hiçbir zaman IOS, MeeGo, Tizen gibi olamayacak. Google'dan daha iyisini beklerdim ama neyse
- - - Eklendi - - -
IOS dediğimiz UNIX'in kendisidirSadece çekirdeğini direkt kullanmıyor o kadar MeeGo gibi çekirdekten çalıştığı için o kadar stabil ve problemsiz. MeeGo'da terminalde root yetkiyle kurcalarsan bozarsın ama IOS'ta çekirdeğe dokunma hiçbirşey olmaz aynı stabilite
- - - Eklendi - - -
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?