Hasan abi sadece şunu yazıyorum MeeGo-Symbian^3-Maemo-Cep telefonları genel bu bölümleri karıştan üyeyi biliyorsun son zamanlarda nasıl konular açtığınıda biliyorsun adam gidip bir bölümde başka diğer bölümde başka konuşuyor bu bizim kanımıza dokunuyor daha dün symbianı sevmiyordu bugün çin fw si yükledi bayılıyor telefona bazen yalanda söylemişliği oldu mesela symbian kilitlenince siyah ekran oluyormuş yok ki öyle bir şey 1-2-3 hiçbir sürümde yok android kullandığını sonradan itiraf etti android cihazı kilitlenince N8 ile karıştırdı galiba ya da şöyle bir örnek veriyim ben çoğu android kullanan ile ortak bir noktada bululuyorum fakat bu bahsettiğim üye ile hiçbir şekilde ortak noktada buluşamıyoruz ki şunu da ekliyim özgür abiye zamanında o sildiğin mesajdakilerin hepsini dediler o hiçbir şey demedi ama insanında bir sınırı var bu forumun kalitesi bu gibi insanlar yüzünden düşüyor gidenler var bak bada takımını filan kastetmiyorum artık foruma girmek istemeyenler var abi
Cok guzel iftiralar atmissin. Gorende bir bolumde S^3 u ovup, bir baska yerde yerden yere vuruyorum sanacak. Telefonu sevmiyordum, Cin guncellemesini yukledim donup reset manyagi olan telefonun sorunlari duzelince forumda belirttim ne olmus yani, Siz baska sistemlere dusmansiniz diye karsinizdaki de mi oyle olacak saniyorsunuz ?
Gelelim arkamdan atip tuttugun iftira kismina, sen bir kere bile gelip, nonamex sen surda sunu dedin, aslinda dogrusu bu ya acikla, ya da yalan soyledigini kabul et dedin mi ? Demedin, bir ozel mesaj uzagindagim alt yani. Isine gelmiyor tabi , yoksa nasil hakkimda atip tutacaksin..
Siyah ekranda kalma olayinin sebebi Opera Mobile 11 build 13xx lerde olan bir hata yuzunden, program siyah ekranda kalip kilitlenmeye sebebiyet veriyormus. Surum yukselince duzeldi.. Android kullandigini iftira etmek ne demek yahu, siz nasil meego'ya video izleyerek fan olduysaniz bende Androide oyleydim elime 2 hafta kadar desire hd gecti, onuda belirttim cogu yerde.. Kimseyle ayni goruste olmak veya ortak noktada bulusmak zorunda degilim.. Ozzgurr olayi kan davasina donusturdu, bana sorunlusun, tedavi ol dedi bu adam, sikayet ettim banlandi , gidip hic bir basligini bu yuzden kirletmedim.. Foruma girmek istememe iside sacma geliyor, "kullandigim cihazi kotuluyorlar foruma girmek istemiyorum" ee bende isime gelmeyen cuvalla yazi goruyorum geciyorum, ben begenmiyorum diye insanlar yazamayacak mi yani..
Bir pm uzagindayim, benim hakkimda ileri geri konusmadan once bir sor bakalim bana..