Mobil Cihazlar Destek Bölümlerinde Telefonlar Üzerinden Yapılan Tartışmalar Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-omer-

-omer-

Üye
ya bi git hocam allahnı seversen,adam laf ediyo cevap veriyoz suclu biz oluyorz 2-3 tane admin var sonra hava yapıyosunz. gereksiz mesajmış hadi ordan

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cevabını hakaret etmeden verme kudretin yoksa ben ne yapayım bilader?

-omer-

-omer-

Üye
hakaret ettiğim falan yok,senn anlama özelliğin yoksa ben ne yapaym?? 2-3 tane daha admin al,arada bir ugruyosunz konulara yanlıs mesajları siliyosnz!

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/s-3-telefonunuzdan-memnun-musunuz-4-520649.html#post3630089

Bağlantısını verdiğim mesajınızda üyeye 'zavallı' diyerek hakaret eden birisini desteklemişsiniz. Hakaretine ortak olmuşsunuz demektir bu. Benim anlama yeteneğim yok haklısınız, sizin gibi hem suçlu hem de güçlü olanları anlayamıyorum maalesef.

Konuda hakaret içeren mesajları silmek yanlış mı? Oldu, millet sövüşsün ulu orta biz de silmeyelim, bu mu? Ayrıca, tek silinen mesajlar sizin mesajlarınız değil. Bakın bakalım orda tartışmaya sebep olan mesajları görüyor musunuz?

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
Tahrik edenlere ceza vermek doğru ancak tahrik olup kendini tutamayanlarada aynı oranda ceza vermek bence yanlış sadece uyarı yeterli işinize karışmak gibi olmasın ama öneri

Uruloki

Uruloki

Üye
Hasan abi sadece şunu yazıyorum MeeGo-Symbian^3-Maemo-Cep telefonları genel bu bölümleri karıştan üyeyi biliyorsun son zamanlarda nasıl konular açtığınıda biliyorsun adam gidip bir bölümde başka diğer bölümde başka konuşuyor bu bizim kanımıza dokunuyor daha dün symbianı sevmiyordu bugün çin fw si yükledi bayılıyor telefona bazen yalanda söylemişliği oldu mesela symbian kilitlenince siyah ekran oluyormuş yok ki öyle bir şey 1-2-3 hiçbir sürümde yok android kullandığını sonradan itiraf etti android cihazı kilitlenince N8 ile karıştırdı galiba ya da şöyle bir örnek veriyim ben çoğu android kullanan ile ortak bir noktada bululuyorum fakat bu bahsettiğim üye ile hiçbir şekilde ortak noktada buluşamıyoruz ki şunu da ekliyim özgür abiye zamanında o sildiğin mesajdakilerin hepsini dediler o hiçbir şey demedi ama insanında bir sınırı var bu forumun kalitesi bu gibi insanlar yüzünden düşüyor gidenler var bak bada takımını filan kastetmiyorum artık foruma girmek istemeyenler var abi

• Beğen
Tepkiler: mustafakamikaze
'Patron

'Patron

Üye
omer daha dikketlı konusmalısın arkadaşım.

OğuzcanAbi

Üye
artık foruma girmek istemeyenler :hmmm ilginç

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
Forumdan Çıkmayı Düşünmüyorum ki Foruma Girmek Istemeyen Zaten Girmez ama Bu Forumdan Iyisinide Bulamaz

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hasan abi sadece şunu yazıyorum MeeGo-Symbian^3-Maemo-Cep telefonları genel bu bölümleri karıştan üyeyi biliyorsun son zamanlarda nasıl konular açtığınıda biliyorsun adam gidip bir bölümde başka diğer bölümde başka konuşuyor bu bizim kanımıza dokunuyor daha dün symbianı sevmiyordu bugün çin fw si yükledi bayılıyor telefona bazen yalanda söylemişliği oldu mesela symbian kilitlenince siyah ekran oluyormuş yok ki öyle bir şey 1-2-3 hiçbir sürümde yok android kullandığını sonradan itiraf etti android cihazı kilitlenince N8 ile karıştırdı galiba ya da şöyle bir örnek veriyim ben çoğu android kullanan ile ortak bir noktada bululuyorum fakat bu bahsettiğim üye ile hiçbir şekilde ortak noktada buluşamıyoruz ki şunu da ekliyim özgür abiye zamanında o sildiğin mesajdakilerin hepsini dediler o hiçbir şey demedi ama insanında bir sınırı var bu forumun kalitesi bu gibi insanlar yüzünden düşüyor gidenler var bak bada takımını filan kastetmiyorum artık foruma girmek istemeyenler var abi

Cevabı geç yazdığım için özür dilerim güzel kardeşim. Unutmuşum tamamen.

Dediğine gelirsem, bahsttiğin üyeyi biliyorum zaten cezalandırmıştık kendinisini yanlış hatırlamıyorsam. :hmmm Tahrik etme olayına gelince, herkes bir şeylerden mutlaka nem kapar. Bugün bir şikayet geldi mesela, "tahrik edici mesaj" demiş şikayeti gönderen. Mesajı açtım baktım, "nokia'ya para vermeye değmez" benzeri bir şey yazıyordu. İyi güzel, mesaj hoşuna gitmemiş olabilir ama bunda da tahrik olacak bir şey yok yani, üyeler çok basit sebeplerden ötürü tahrik oluyor bunun sonucu olarak da "sen insan mısın?", "küçük beyinli" vb. şeyler yazıyorlar. Açıkçası bu hiç hoş değil.

Ve şunu da söyleyeyim, foruma girmek istemeyenleri de biliyorum kısmen, ama saçma geliyor bana. Hem kendisini rahatsız eden üyeyi bize şikayet edip bildirmiyor hem de 'yönetim kör bunları görmüyor' deyip forumdan ayrılmak istiyor. Hoş, foruma günde binlerce mesaj yazılıyor, binlerce konu açılıyor. Siz hangi konudan hangi mesajdan rahatsız oldunuz ya da hangi konu hangi mesaj üyeleri rahatsız edecek cümleler içeriyor diye kontrol edemeyiz ki tek tek. Bu durumda bize yardımcı olmanız lazım. Kimsenin gitmesini istemeyiz, ama rahatsızlığını bize iletmeyen üyeye de yapacak bir şeyimiz yok maalesef; çünkü rahatsızlığın kaynağı olan konuyu/mesajı ya da üyeyi bilmiyoruz maalesef.

• Beğen
Tepkiler: Elektr0 ve 'Şeref'
Uruloki

Uruloki

Üye
hasan abi aslında mobil siteye şikayet buton ekleyin artacaktır şikayetler

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
evet mobilede şikayet olsa süper olur

ben 1 günde 5 den fazla şikayet edilecek mesaj görüyorum ama bolt browseri açmaya üsendigim için şikayet edemiyorum

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
-omer- isimLi kuLLanıcı :

burada bir adminin beyanına biLe verdiğiniz mahaLLe ağzı tavırLı cevapLar tahrik mi oLduğunuzu yoksa tahrik mi ettiğinizi açıkça ortaya koyuyor

kimisi bir teLefona 100 Liradan fazLa vermez ben miLyar veririm sorununuz ne sizin anLamıyorum doğrusu :)

• Beğen
Tepkiler: ChavRash ve 'Şeref'
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hasan abi aslında mobil siteye şikayet buton ekleyin artacaktır şikayetler

Mobil tasarım baştan sona elden geçirilecek arkadaşlar. Yapılacaklar arasında şikayet butonu da var. :oke:

nonamex

Üye

Cok guzel iftiralar atmissin. Gorende bir bolumde S^3 u ovup, bir baska yerde yerden yere vuruyorum sanacak. Telefonu sevmiyordum, Cin guncellemesini yukledim donup reset manyagi olan telefonun sorunlari duzelince forumda belirttim ne olmus yani, Siz baska sistemlere dusmansiniz diye karsinizdaki de mi oyle olacak saniyorsunuz ?

Gelelim arkamdan atip tuttugun iftira kismina, sen bir kere bile gelip, nonamex sen surda sunu dedin, aslinda dogrusu bu ya acikla, ya da yalan soyledigini kabul et dedin mi ? Demedin, bir ozel mesaj uzagindagim alt yani. Isine gelmiyor tabi , yoksa nasil hakkimda atip tutacaksin..
Siyah ekranda kalma olayinin sebebi Opera Mobile 11 build 13xx lerde olan bir hata yuzunden, program siyah ekranda kalip kilitlenmeye sebebiyet veriyormus. Surum yukselince duzeldi.. Android kullandigini iftira etmek ne demek yahu, siz nasil meego'ya video izleyerek fan olduysaniz bende Androide oyleydim elime 2 hafta kadar desire hd gecti, onuda belirttim cogu yerde.. Kimseyle ayni goruste olmak veya ortak noktada bulusmak zorunda degilim.. Ozzgurr olayi kan davasina donusturdu, bana sorunlusun, tedavi ol dedi bu adam, sikayet ettim banlandi , gidip hic bir basligini bu yuzden kirletmedim.. Foruma girmek istememe iside sacma geliyor, "kullandigim cihazi kotuluyorlar foruma girmek istemiyorum" ee bende isime gelmeyen cuvalla yazi goruyorum geciyorum, ben begenmiyorum diye insanlar yazamayacak mi yani..

Bir pm uzagindayim, benim hakkimda ileri geri konusmadan once bir sor bakalim bana..

pRime.

pRime.

Üye
Artık mümkün olduğunca dikkat ediyorum tartışmamaya ama damarıma basılmasından da hoşlanmıyorum. Gerçi şu anda çok memnunum yönetimden ve bu uygulamadan, teşekkür ediyorum onlara ama üyelerinde karşılıklı olarak düşüncelere saygılı olması lazım artık özellikle android kullanan üyelerin.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Damarınıza basanı bize bildirin arkadaşlar. Ayrıca telefonun damarı da çok mühim olmasa gerek.

pRime.

pRime.

Üye
Damarınıza basanı bize bildirin arkadaşlar. Ayrıca telefonun damarı da çok mühim olmasa gerek.

Yok zaten olayı telefondan çıkarıp kisisellestiriyorlar. Artık görünce şikayet. :)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
ya tamamda şimdi şöyle bişey var karşılaştırılmayacak telefonları kıyaslıyorlar sonrada doğruyu öğrenmemek için inat ediyorlar mesela S2 vs Wave2 hiç bu telefonlar karşılaştırılmı tabiki S2 ezer geçer daha böyle çok var hepside bunların yeni üyelerden forum düzenini bozmak isteyen birileri var sanki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt