[MobiFun Soft] Remind Me v3.56(0) S60v3/S^1/S^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

secan325

Üye
program çok hoşuma gitti bendede e6 var kurdum çalıştı . yalnız bu kayıt için verilen ****** dosyasını bir türlü açamıyorum . olmuyo . hatta internet cfeye gidip daha iyi bir pc den deneyeyyim dedim ******i açmıyo him bi şey . nası yapacaz arkadaşım bunu nasıl açarız

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
******i sağ tıkla,özellik-uyumluluk-xp seç.sonra programı yönetici olarak aç.
Program özellikle e6 uyarı led sıkıntısı yüzünden çıktı,kendi e6mda kullandığım için paylaştım.tüm diğer nokia cihazlardada çalışmakda

secan325

Üye
teşekkür ederimn söylediğin gibi yaptım ve oldu . paylaşımlarını takip etmeye devam edeceğim bir e6 kullanıcısı olarak . paylaştığın oyunlarda işime çok yaradı ve severek oynuyorum . teşekkürler

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkür ederim

secan325

Üye
seninde bir e6 kullanıcısı olarak ve profosyonelliğini de katarak e 6 ya neler yüklediğini merak ediyorum doğrusu . benim cihazda hackli ve yapabileceklerin ötesini denemeye çalışıyorum bu e 6 yı bambaşka bi cihaza dönüştürmek için ne pro varsa yükledim .bana önerebileceğin güzel programlar varmı e 6 ekranınada uygun . biz e 6 cılara sen sahip çık bari arkadaşım bi n8 furyasıdır gidiyo burda e6 için yorumlar çok az .

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
e6yı kullanan 20kişiyi geçmedi daha,geçenlerde pasif kullanıcı,tipini beıendiklerinden.vallaha uğraşıp herşeyi deniyorum.ayrı bir konuda uygulama içln açarım ama hala internetimi açmadılar.
Benim yazılımımı denedinmi hiç

---------- Eklendi @ 03:32:36 ---------- Yazıldı @ 03:31:42 ----------

tek başımada biyere kadar :-/

covar

covar

Üye
:tşk:

ferhat000

ferhat000

Üye

güzel bir uygulama :tşk: denemeden önce bişi sormak istiyorum neden imei yazıyoruz ? :D klonlama felan olmaz dimi :D birde ben rastgele 15 karekter girdim hemen kod verdi tele bu kodu girsem sorun olur mu :D tekrardan teşekkürler :)

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
sınırsız kullanamazsın imeini girmezsen.
öyle herşeyden imei klonlanlanmaz.internet bağlantısı yok bişey yok.
ben teşekkür ederim

ferhat000

ferhat000

Üye
M.Uzun

M.Uzun

Üye
benim hata verdi bu sabah her dakika internet bağlantısı yapan biriyim niye böyle oldu ki :( kullanamıyorum programı keyli imei falan girmiştim.

karaman39

Üye
arkadaşım teşekkür ederim remindme kurdum ve bir çağrı bıraktım dediğiniz gibi açma kapama mesaj tuşlarının olduğu yerde beyaz ışık flash yaptı telefonum e6 sizde de beyaz ışıkmı yanıyor birde registry için benden kod istemedi kurulum esnasında nereye kurulmasını sordu bende hafıza kartına kurdum yanlış birşey yapmadım inşallah tekrar teşekkürler

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım teşekkür ederim remindme kurdum ve bir çağrı bıraktım dediğiniz gibi açma kapama mesaj tuşlarının olduğu yerde beyaz ışık flash yaptı telefonum e6 sizde de beyaz ışıkmı yanıyor birde registry için benden kod istemedi kurulum esnasında nereye kurulmasını sordu bende hafıza kartına kurdum yanlış birşey yapmadım inşallah tekrar teşekkürler
seçeneklerden register'e girip kodu oraya yazacaksın.zip dosyasının içinde hem ****** hemde kurulumunu anlattım

yutkun

yutkun

Üye
teşekkürler eline saglık cok güzelmiş

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:

• Beğen

Telecaster_52

Üye
E6 kullanıyorum arama geldiğinde sadece Yes tuşu mesaj geldiğinde sadece mesaj tuşu yansa süper olur :)

cosi

cosi

Üye
Teşekkürler...

• Beğen

Üst Alt