Mobifactor Powermp3 V1.17 S60v5 Symbianos9.x Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Cyber_Rabbit

Cyber_Rabbit

Üye
kardesim cok tesekkurler tikir tikir calisiyor ancak birsey sormak istiyorum cevremde bilgisayar olmadigindan ****** i kullanamiyorum program suanda trial bana bir cozum uretebilirmisin bu konuda baska bir yol varmi fullemek icin simdiden tesekkurler :) 5800 kullaniyorum hacksiz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
imei gerekli onun için..burdan vermek sakıncalı özelden mesaj at istersen..

Cyber_Rabbit

Cyber_Rabbit

Üye
himm.anladim kardesim tamam ozaman ben onu gorevden donunce halledeyim tesekkurler hizli cwp yazdigin ve ilgilendigin icin :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim..

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler Nadir Abi

jb8rc

jb8rc

Üye
teşekkürler

moak

Üye
n97'nin kendi muzik oynatıcısında giriş ekranına muzik playerın kısayolu eklenebiliyordu buda eklenebiliyor mu?

mad001

Üye
folder play açınca phone memory ve mass memory var kingston 4 gb hafıza kartını görmüyor doğal olarak şarkılara ulaşamıyorum. bu problemle ilgili bir fikri olan varmı acaba.

Tlf: N97

mutlu772

mutlu772

Üye
teşekkürler

holi_us

Üye
çok teşekkür ederim program n96 sorunsuz çalışıyor
daha önce jukebox kullanıyordum bir süre sonra hata vermeye başlamıştı umarım buda öyle olmaz
emeğine sağlık teşekkürler

fizy09

Üye
Teşekkür ederim. N97 de sorunsuz çalışıyor.. Allah razı olsun. Büyük yazdım sorun olursas kusura bakma

cadde66

cadde66

Üye
eline sağlık kardeşim 5800 da sorunsuz çalışıyor..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim..

sterkanli

Üye
Çok teşekkürler Nadir
Samsung i8910 da güzel çalışıyor, sadece phone memory ve E: dizinini görüyor memory kartımı görmedi.
volume ayar, biraz daha büyük olsa daha işlevsel olurmuş, yeni versiyonlara

gurme

Üye
arkadaşlar nokia 5800 ım var denedim süper nadir kardeşe selamlar

estomb

Üye
teşekkürler güzel paylaşım

n73balikesir

Üye
Arkdaşlar,nasıl oldu bilmiyorum ama bu promramı çalıştırdığımda şarkı çalmaya başlıyor ama daha önce varolan görüntü yok..yani ortada görüntü yok şarkı çalıyor heryeriyle oynadım ama ana menüyü geri getiremedim.ne yapabilirim.

sefket66

sefket66

Üye
teşekkürler nadir

hmzclk

hmzclk

Üye
n73balıkesir Telefonu dik tut gelir yan pozisyonda ekran kararıyor.

-efşan

-efşan

Üye
power mp3 te hep aynı problem var, programdan my music basıp, Songs a tıkladğımda direk ilk sıradaki müziği açıyor, Songs kısmından şarkıları seçemiyorum tam Songsa tıkladığımda hızlıca lisetenin ilk başındaki müziğe geçip onu açıyor acaba bu problem sadece bendemi ?
teşekkürler.
hayır sadece sende yok diğer sürümlerinde de aynı sorunu yaşıyordum
Paylaşım için teşekkürler

Üst Alt