Mobee t1200 destek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
Mobee t1200 destek
Mobee nett t1200 işe ilgili her şeyi bana sorabilirsiniz.
Performanstan sorunlara kadar
önce moral replerini alıyım :)

umutku84

umutku84

Üye
pek bilgim yok da sarji az gidiyor diyorlar. hepsiburada da yorumlarda okumuştum.

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
ben bana soru sorun diyorum ve doğru şarjı az gidiyor

ownmyofmyowner

Üye
Oyun arıyorum ?

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi

bartender

Üye
Merhaba dostum ilk çıktıgı günlerdeMobee net T1200 ü ilk alıp kullananlardan biriyim.Cihazı çok iyi tanıyorum biliyorsanız t 1200 facebook güncellemesi almıyor indirdikten sonra uyumsuz deyip kurmuyor bende bu sorunu çözer sanıp mobee nin kendi sitesinden güncellemesini indirip program kurup T1200 e yükledim bu yüklemeden sonra degişen tek şey klavye ve menü ikonlarının hareket şekli değiştı maalesef bu klavyede ı yok benim asıl derdim yüklemeden sonra cihazda bulunan google map. latıtude bazı programlar çalışmaz oldu.Açmak için tıklayınca cihaz her seferinde kendini yeniden başlatıyor bu konu da bilgin varsa yardımcı olursan çok sevınirim saygılar Teşekkürler........

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Android kaç yüklü

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba dostum ilk çıktıgı günlerdeMobee net T1200 ü ilk alıp kullananlardan biriyim.Cihazı çok iyi tanıyorum biliyorsanız t 1200 facebook güncellemesi almıyor indirdikten sonra uyumsuz deyip kurmuyor bende bu sorunu çözer sanıp mobee nin kendi sitesinden güncellemesini indirip program kurup T1200 e yükledim bu yüklemeden sonra degişen tek şey klavye ve menü ikonlarının hareket şekli değiştı maalesef bu klavyede ı yok benim asıl derdim yüklemeden sonra cihazda bulunan google map. latıtude bazı programlar çalışmaz oldu.Açmak için tıklayınca cihaz her seferinde kendini yeniden başlatıyor bu konu da bilgin varsa yardımcı olursan çok sevınirim saygılar Teşekkürler........
bende sendeki sorunların hgiçbiri yok facebooku güncelleme facebook katanıyı indir direk

----------Eklendi @ 10:55:23 ---------- Yazıldı @ 10:55:06 ----------

Android kaç yüklü
android 2.3.3 yüklü gelior

bartender

Üye
bende sendeki sorunların hgiçbiri yok facebooku güncelleme facebook katanıyı indir direk

android 2.3 gingerbread yüklü

----------Eklendi @ 12:14:51 ---------- Yazıldı @ 11:54:35 ----------

facebook katanı da ne demek ki android markette böyle birşey yok galiba yanlış telafuz ettin

bertinos

bertinos

Üye
    Konu Sahibi
android 2.3 gingerbread yüklü

----------Eklendi @ 12:14:51 ---------- Yazıldı @ 11:54:35 ----------

facebook katanı da ne demek ki android markette böyle birşey yok galiba yanlış telafuz ettin
facebook katana dediğim facebook 1.5.3 sana linki yollıcam bulunca

----------Eklendi @ 08:14:16 ---------- Yazıldı @ 08:11:14 ----------

bunu yükle çalışmassa başka birtane bulacağım

ownmyofmyowner

Üye
Ben oyun arıyorum şöyle güzel savaş oyunları felan
neler yükledim çalışmadı oyunlar :(

djyusuf52

Üye
Bu Ürünü Güzel vi detaylı bir inceleme yapmışlar. oldukça iyi

R.A.M

R.A.M

Üye
T1200 usbden türkçe karakter desteklemiyo çöz çözeblirsen bakalım:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt