Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mobee 7" T1200
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
celatx
Üye
Konu Sahibi
Mobee 7" T1200
(yeri burasımı bilmiyorum)
Bu tableti almayı düşünüyorum özellikleri iyi görünüyor ama merak ettiklerim var örn : dokunmatiği nasıldır
sizce bu cihazı almalımıyım yoksa bu fiyata (400 tl) başka android tabletler bulunurmu
Jetlak
Üye
sürüm ükseltemezsin (üretici büyük ihtimal çıkarmaz) bunun dışında bir sorun olmaz sanırım
enaa_881
Üye
kardeş fiyat normal gibi o fiyata iyi gibi başka bulurmusun bilmiyorum ama varsada ekranının kapasitif olması zor olur heralde
tek eksisi var ekran çözünürlüğü biraz düşük gibi onun dışında bi eksisi yok heralde
celatx
Üye
Konu Sahibi
kendi sitesindede dokunmatiği çok hassas diyor
Jetlak
Üye
zaten rezistif ekran kalmadı piyasada hepsi kapasitif tabletlerin
3.0 kullansalar olurdu ama o paraya o donanım iyi işlemci flaş destekli mi bir sorun bakalım
enaa_881
Üye
flash destekli
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burdan inceleyebilirsin
celatx
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar kısa bi süre giremedim k.bakmayın
evet donanım iyi gibi duruyor fakat sorum sağlammıdır dokunmatiği hassasmıdır sorun çıkartırmı
enaa_881
Üye
kardeş bu fiyata alabileceğin en iyi tablet olabilir belki
kapasitif ekranı var ama elbetteki iphone yada galaxy ler kadar iyi olmayabilir ama seni tatmin edecek kadar iyidir diye düşünüyorum sağlamlığı konusunda bişey diyemiycem
Jetlak
Üye
reklamlarda falan görmüştüm ben bu firmayı herhalde iyidir
enaa_881
Üye
sorun çıkartacağını sanmıyorum ama zaten teknik desteği var firmanın bişey olursa verirsin yaparlar
celatx
Üye
Konu Sahibi
almamak için bahane yok gibi
enaa_881
Üye
yani illa ucuz tablet alcam diyosan iyi bi tercih olabilir gibi ama tercih senin
ugurozbayrak
Üye
arkadaşlar bir arkadaş tavsiyesi aldım bügün ve vazgeçtim gibi tabletlerden geniş ekran telefonlar yeter bize. hem nokıa c 5 -00 bile her istediğimi yapıyor dokunmak için bir şeylere bun ca par boşuna... tabi karar sizin...
saruman_me
Üye
parasına göre ii tablet tek eksiği çözünürlüğünün düşük olması ama buda görmezden geline bilir fiyatı göze alırsak..
gitarsist
Üye
ben de 400 mhz olan ürünü alıcam. aslında verdiğim para içime oturuyor bir yandan ama denemek istiyorum.
Allah yüzümüzü kara çıkarmasın