MMC Kartı Parolası Kırma

Sponsorlu Bağlantılar

basrimutaf

basrimutaf

Üye
çok teşekkürler..

emirmustafaa

Üye
yalan bu yaw bu program telde yüklüyken şifre koyarsanız buluyor program

dybreak08

dybreak08

Üye
arkadaslar tamam kırdı diyelim kartın içindeki bilgiler siliniyormu ögrenebilirmiyim ?

okan167

Üye
nasıl kırılıyor biri yzar mı?

İmparatore

İmparatore

Üye
bunun java versionu varmi (eski 6280 mmc sifresini untumda :( )

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Teşekkürler:oke:

emosoft

emosoft

Üye
bu tr mi

emirmustafaaaa

Üye
arkadaşlar bu program sadece kuruluyken hafıza kartındaki şifreyi söylüyor yani kırdığı mırdığı yok eğer bu program yüklüyken hafıza kartına şifre attıysanız ve sonrada unuttuysanız bu programa girerek koyduğunuz şifreyi öğrenebilirsiniz ben hafıza kartına şifre koydum 31523152 diye sonra kart kilitlendi şifreyi yazıyorum yazıyorum açılmıyor hafıza kartı kitlinmiş gittim telefoncuya 3 lira verdim kart okuyucu gibi bir alete taktı ama kart okuyucu değil başka bişey ona taktı bilgisayara taktı çıkardı ve şifre kırıldı programsız yaptı sadece taktı usb ye ve sonra hemen aynı anda çıkardı sonra telefona taktım hafıza kartı bozuk yazdı biçimlendir dedim 3 saatte biçimlendi ama kartı halen kullanıyorum hiç bir sorun yok 1 gb mmc yi 11 liraya sıfır aldım 2 de açtırma verdim(bana ucuza açtılar yoksa 3 yada 5 tl) ücreti verdim 13 tl ye maal oldu bana mmc .... telefonum 6600 ve çok güzel msn adresimi verim soru sorarsınız belki çok açıklayıcı oldum ama genede verim yukardaki konuyu ben açmadım ama açıklamayı ben yaptım açan kişi çok sorumsuzmuş demekki değil mi * arkadaşlar ayrıca bu site beni devamlı banlıyor ne yapacam bilmiyorum farklı kullanıcı adıyla alıyorum yine banlıyor bir türlü anlamadım [email protected]

alee43

alee43

Üye
bu program başka telefonda konulan şifrelerde birişe yaramadı bende mms store olmadığı için 6630 bulun formatlayın gitsin tabi içindekilere acımazsaniz:)

johander

johander

Üye
arkadaslar bu kendi hafiza kartımızın kilidini kırıyo baska hafiza kartını kendi telimize takarsak kırmıyo

bora_16

Üye
eyvallah kardeş

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
paylaşım için sağol

silop_kms

silop_kms

Üye
tesekkürler işe yarar inşallah

burhanbal

Üye
deneyen yokmu, daha doğrusu çalıştırabilen

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
ben denedm bunu başarısız . :(

aziz360

aziz360

Kapalı Hesap
6600 da denedim vala çalişmıyor ve hala 2 tana hafıza kartımın şifresini bulamadımlütfen yardımcı olacak sanız garanti program yada yöntem verin yinede tşk

mutluw

Üye
idiot ! kırmak kelimesi ne anlama geliyor öne onu öğren.

onderbilge

Üye
Emeğine sağlık çok teşekkür ederim paylaşımın için ;)

djceeyme

Üye
Güzel Program..

talha456

Üye
teşekkürler emeğine sağlık...