Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mizah Dergileri Yerine Komik Video İzleyip Twitterdaki Komik(!) Yazıları Okuyanlar
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan
Üye
Konu Sahibi
Mizah Dergileri Yerine Komik Video İzleyip Twitterdaki Komik(!) Yazıları Okuyanlar
Yatacak yeriniz yok lan
MarjinaL -TR
Üye
Oğuzhan
Üye
Konu Sahibi
ogzhnoTr
Üye
Şu an yatağımda yatıyorum.
Oğuzhan
Üye
Konu Sahibi
Silinen Üye 511859
Kapalı Hesap
Yunkaai
Üye
Penguenmi okuyalım? Mizah (!) altından partilere,dinlere insanların saygı duyduğu değerlere hakaret eden kendilerini bir b.k zanneden insanların dergisinimi okuyalım.Asıl onların yatacak yeri yok
Penguenmi okuyalım? Mizah (!) altından partilere,dinlere insanların saygı duyduğu değerlere hakaret eden kendilerini bir b.k zanneden insanların dergisinimi okuyalım.Asıl onların yatacak yeri yok
Ben penguen mi dedim pengueni ben de okumam ama birkaç seviyesizin yüzünden mizah dergilerini kötüleme mizah eşittir penguen değil daha birçok dergi var
Ben penguen mi dedim pengueni ben de okumam ama birkaç seviyesizin yüzünden mizah dergilerini kötüleme mizah eşittir penguen değil daha birçok dergi var
Karikatürler ele aldığı konuların komik veya iğneleyici olması için abartan ve çarpıtan resim türüdür. Hakaret etmek ve iğnelemek çok farklı şeyler.
Penguen desteklediğim ve takip etmeye çalıştığım bir dergi
Karikatürler ele aldığı konuların komik veya iğneleyici olması için abartan ve çarpıtan resim türüdür. Hakaret etmek ve iğnelemek çok farklı şeyler.
Penguen desteklediğim ve takip etmeye çalıştığım bir dergi
Bahadır Baruterin o karikatürünü bilmeyen yok resmen dini alaya almış bu tabi ki hoş bir davranış değil istediğini düşünebilir fakat bunu türkiyeni en çok satan 2. Mizah dergisinde yapması hata olmuş asıl sorun bu adamın yüzünden derginin birazcık da olsa itibarını kaybetmesi ve insanların artık mizah dergilerine ön yargıyla yaklaşıyor olmaları eğer bu adamı sevmiyorsanız çizdiklerine bakmazsınız olur biter