Mizah Dergileri Yerine Komik Video İzleyip Twitterdaki Komik(!) Yazıları Okuyanlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Mizah Dergileri Yerine Komik Video İzleyip Twitterdaki Komik(!) Yazıları Okuyanlar
Yatacak yeriniz yok lan

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
somuru:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Şu an yatağımda yatıyorum.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
:sahan2:

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
:dry:

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Penguenmi okuyalım? Mizah (!) altından partilere,dinlere insanların saygı duyduğu değerlere hakaret eden kendilerini bir b.k zanneden insanların dergisinimi okuyalım.Asıl onların yatacak yeri yok

( sana sovmedim ustune alınma :D)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Penguenmi okuyalım? Mizah (!) altından partilere,dinlere insanların saygı duyduğu değerlere hakaret eden kendilerini bir b.k zanneden insanların dergisinimi okuyalım.Asıl onların yatacak yeri yok

( sana sovmedim ustune alınma :D)

Ben penguen mi dedim pengueni ben de okumam ama birkaç seviyesizin yüzünden mizah dergilerini kötüleme mizah eşittir penguen değil daha birçok dergi var

jackalmami

jackalmami

Üye
sakim oolun beyler :ehe

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Mert

Mert

Üye
Karikatürler ele aldığı konuların komik veya iğneleyici olması için abartan ve çarpıtan resim türüdür. Hakaret etmek ve iğnelemek çok farklı şeyler.
Penguen desteklediğim ve takip etmeye çalıştığım bir dergi :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ustune alınma dedim :D

Yok hayır üstüme alınamıştım zaten :D

- - - Eklendi - - -

Karikatürler ele aldığı konuların komik veya iğneleyici olması için abartan ve çarpıtan resim türüdür. Hakaret etmek ve iğnelemek çok farklı şeyler.
Penguen desteklediğim ve takip etmeye çalıştığım bir dergi :)

Bahadır Baruterin o karikatürünü bilmeyen yok resmen dini alaya almış bu tabi ki hoş bir davranış değil istediğini düşünebilir fakat bunu türkiyeni en çok satan 2. Mizah dergisinde yapması hata olmuş asıl sorun bu adamın yüzünden derginin birazcık da olsa itibarını kaybetmesi ve insanların artık mizah dergilerine ön yargıyla yaklaşıyor olmaları eğer bu adamı sevmiyorsanız çizdiklerine bakmazsınız olur biter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt