(Mizah) Bada 2.0 Çıkış Tarihi. Herkes kendi görüşünü mizahi olarak yazsın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Valla ben bir ara illuminati.org daki geri sayımı samsung bada 2.0 için yaptı diye düşündüm e borumu dünyayı değiştirecek büyük bir olay işte :d: belki de yeni geri sayımda yaparlar ilkinde olmaması sürpriz olmadı samsung bu belli olmaz :d:

• Beğen
Tepkiler: fullwar

ceycey111

ceycey111

Üye
Valla ben bir ara illuminati.org daki geri sayımı samsung bada 2.0 için yaptı diye düşündüm e borumu dünyayı değiştirecek büyük bir olay işte :d: belki de yeni geri sayımda yaparlar ilkinde olmaması sürpriz olmadı samsung bu belli olmaz :d:

:D:D illuminati aslında samsung mu diosun yani :D

a.b.d.

Üye
Biz Samsung almam desekte, Bada'dan şikayet etsekte forumda en çok ziyaret edilen üretici bölümü Samsung'un.

herşeyin bir devri var ama emin ol samsung suyu ısındı sony artık tek başına cihaz üretecek panasonik cep pazarına odaklandı motorola googleyle büyüyecek ki gerçekten kaliteli nokia arayışlerda ilk fırsatta farklı birşey yapacak htc var bb var apple var var oğlu var kim samsungu ne yapsın bu saattenden sonra taklit olmaktan öteye geçemeyen samsung altınmı olacak ???

bence artık işi zor çünkü hep taklitediyor ama kelite yok ve kıskacı daraldı kullanıcılarıda daraldı
ha bu arada wave yok bende çoktan sattım iyiki saçmışım bada zırvalığını çekemezmişim gerçekten bunu hergeçen gün daha iyianlıyorum

grafikedy

grafikedy

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi Haberleri Sunuyoruz...

Samsung Bada işletim sisteminde Android ve IOS'u kopyalayarak ortaya karışık bir işletim sistemi yapmıştı. Güncellemeleri zamanında piyasaya sürmemesi ile ünlü olan Bada yazılım takımı daha önce versiyon 1.2'nin güncellemesini zamanında yayınlamayarak kullanıcılarına adeta saç baş yoldurmuştu. Şimdi elimize geçen bir habere göre Bada 2 güncellemesinin zamanında çıkartamayan ve verdiği sözleri tutamayan Samsung'un, güvenini sarstığı kullanıcıları için bir gece düzenleyeceği ve bedava konsomasyon hizmeti sunacağı sızan bilgiler arasında. Kaynağı henüz doğrulanmış bir habere göre Samsung'un Bada 2'nin reklamı ve çıkış tarihi için de WorldCard'ın vadaları ile korsan bir anlaşma yaptığı ve reklamlarda vadalara "Badaaaaaaa" dedirtmeyi planladığı ve hatta "vada" lara dansöz elbisesi giydirip konsomasyon için kullanacağı da haber merkezimize gelen bilgiler içinde.

Şimdi hava durumu:

Samsung'un Bada 2.0'ı Mart 2012 ye ertelemesinden kaynaklı yurdumuzda ve tüm dünyada alçak basınç havasına neden olacak. Bu nedenle vatandaşlarımızın yoğun beta yağmuruna karşı dikkatli olması gerekmektedir.

Şimdi Spor:

Samsung atletizim takımı Bada ekibi sayesinde yeni 10.000 metre maratonunu rekor kırarak kazandı. Uzmanların görüşlerine göre Samsung, bu başarıyı güncelleme bekleyen müşterilerin bada geliştirme ekibini dövmek için kovalamasına borçlu olduğu anlaşılıyor.

• Beğen
Tepkiler: ceycey111 ve fullwar
TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
Yılbaşı gelmeden herkes içmeden kafayi bulmuş :D
Bu terste bir işlik var kardeşim :D
Bada 2.0 mı dedin
Yat uyu kanka

• Beğen
Tepkiler: fullwar
fullwar

fullwar

Üye
Bada 2 yüzünden herkes sarhoş gibi oldu zaten. :) Nokia'dada Belle olayı var.

berkcombil

Üye
Arkadaşlar sövüyoruz falan badaya ama Samsung'un Androidleri içinde durum iç açıcı değil.Şöyle ki daha çıkalı 1 yıl olmamış 750-1200 TL arası satılan Samsung Androidlerin bile güncellenmesi kesildi.Şu haliyle çıkalı 1 yılı geçmiş olan Wave 1 ve kardeşlerinin devrim sayılabilecek bir güncellemeye kavuşacak olması(tarihi belli olmasada)yinede sevinilecek bir durumdur bana göre.

grafikedy

grafikedy

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sövüyoruz falan badaya ama Samsung'un Androidleri içinde durum iç açıcı değil.Şöyle ki daha çıkalı 1 yıl olmamış 750-1200 TL arası satılan Samsung Androidlerin bile güncellenmesi kesildi.Şu haliyle çıkalı 1 yılı geçmiş olan Wave 1 ve kardeşlerinin devrim sayılabilecek bir güncellemeye kavuşacak olması(tarihi belli olmasada)yinede sevinilecek bir durumdur bana göre.

Daha biz ilk versiyondan 2'nciye geçmeye çalışıyoruz. Android v4 oldu hatırlatırım...

----------Eklendi @ 01:19:49 ---------- Yazıldı @ 00:58:43 ----------

Biz Samsung almam desekte, Bada'dan şikayet etsekte forumda en çok ziyaret edilen üretici bölümü Samsung'un.

O dediğin bence pek forum tadında değil ama ;) gelen geçen şikayet ediyo be usta :)

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
bada 2.0 .. HEP AMERİKANIN OYUNLARI BUNLAR! :megafon: :d:

ceycey111

ceycey111

Üye
Şimdi Haberleri Sunuyoruz...

Samsung Bada işletim sisteminde Android ve IOS'u kopyalayarak ortaya karışık bir işletim sistemi yapmıştı. Güncellemeleri zamanında piyasaya sürmemesi ile ünlü olan Bada yazılım takımı daha önce versiyon 1.2'nin güncellemesini zamanında yayınlamayarak kullanıcılarına adeta saç baş yoldurmuştu. Şimdi elimize geçen bir habere göre Bada 2 güncellemesinin zamanında çıkartamayan ve verdiği sözleri tutamayan Samsung'un, güvenini sarstığı kullanıcıları için bir gece düzenleyeceği ve bedava konsomasyon hizmeti sunacağı sızan bilgiler arasında. Kaynağı henüz doğrulanmış bir habere göre Samsung'un Bada 2'nin reklamı ve çıkış tarihi için de WorldCard'ın vadaları ile korsan bir anlaşma yaptığı ve reklamlarda vadalara "Badaaaaaaa" dedirtmeyi planladığı ve hatta "vada" lara dansöz elbisesi giydirip konsomasyon için kullanacağı da haber merkezimize gelen bilgiler içinde.

Şimdi hava durumu:

Samsung'un Bada 2.0'ı Mart 2012 ye ertelemesinden kaynaklı yurdumuzda ve tüm dünyada alçak basınç havasına neden olacak. Bu nedenle vatandaşlarımızın yoğun beta yağmuruna karşı dikkatli olması gerekmektedir.

Şimdi Spor:

Samsung atletizim takımı Bada ekibi sayesinde yeni 10.000 metre maratonunu rekor kırarak kazandı. Uzmanların görüşlerine göre Samsung, bu başarıyı güncelleme bekleyen müşterilerin bada geliştirme ekibini dövmek için kovalamasına borçlu olduğu anlaşılıyor.

kardeş süperdi ne diyim :D:D

ceycey111

ceycey111

Üye
Beklemekten bıktık. Bari kafa bulup eğlenelim. Yani kaçınılmaz olan tecavüzün tadını almayı öğrendik... :):):)

yanlız varya dünya çapında tepki var bnce biraz daha bekletirlerse teczvüze kimin uğrayacağı belli :D

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
Samsung artık jartiyerli telefon cıkarabilir eğer tecavüze uğrarsa =$ :P

Neyse Sakinim ...

maniacpow

Üye
Sabreden derviş bada 2.0 hasretinden gebermiş.
Ekimde yazmıştım bir yerlerde kasımı da sonrsını bekleriz dedim. 2011 den 2012 ye gectik bir yılı da devirdik...
Bahtsız badacıyı çölde kutup ayısı (samsung) öpermiş... :))
Ne aralık kaldı dikizleyecek ne demlik kaldı ocaklayacak... Bu bada bizi hoplatacak... Eyvallah biladerim... :))

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
CcC Bada Terk CcC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...