(Mizah) Bada 2.0 Çıkış Tarihi. Herkes kendi görüşünü mizahi olarak yazsın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
grafikedy

grafikedy

Üye
    Konu Sahibi
(Mizah) Bada 2.0 Çıkış Tarihi. Herkes kendi görüşünü mizahi olarak yazsın
Tahmini Bada 2 çıkış süresinin Samsung tarafından belirlenişi:

* Nede olsa Samsung'un anavatanının devlet başkanı Kim Jong-il öldü, şu an herkes ağlama töreninde (erteleeee 10 gün)
* Akabinde Kuzey Kore'de milli yas var (erteleeee 15 gün)
* Yazılım geliştirme kısmının hepsi Hristiyan ve Christmass tatili var (erteleeee 12 gün)
* Yazılım $ıçtı, azcık daha ertlemeyi deneyelim (erteleeee 15 gün)
* Wave 1 ve 2'nin üretimini bi durduralım ondan sonra yayınlarız (erteleeee 1 Ay)
* Şu Türkler her platformda ertelemelerden dolayı bize küfür ediyorlar; e ozamaaaan (erteleeee 1 Ay)
* Samsung'ta elektrikler kesildi (erteleee 10 gün)
* Güncellemeyi Kies'e koyacak arkadaş tuvalete gitti (erteleeee 1 saat)
* Güncellemeyi Kise'e koyacak arkadaş tuvalette aşırı doz eroinden ölü bulundu (erteleeee 10 gün)
* Güncellemeyi Kies'e koyacak yeni arkadaşlar aranıyor (erteleeee 15 gün)
* Hede hödö derken yıl sonu geldi, e ozaman 2013 ilk çeyrekte yayınlıyoruz. bu sefer son kesin, kesin olmayan belirsiz çıkış tarihi.

Samsung Bada ekibi arasındaki son konuşmalar:

işçi: Sayın Müdürüm, güncellemeyi yayınladık ama istatistiksel bilgilere göre hiç güncelleyen olmamış Neden ki acaba?
işçi: Sayın Müdürüm Bada telefon kullanan hiç bir müşteri kalmamış artık hepsi başka marka android almış.
CEO: Şimdi b.ku yedik işte...

* Yeni CEO aranıyor (erteleeeeee 1 yıl)

• Beğen
Tepkiler: bbounce, Zafer Arslan ve ceycey111

kajal3636

kajal3636

Üye
bence çıkabılecegı tarıh 2012 subattan once olmaz dıye dusunuorum bukadar uzadıgına ve bukadar ustuste ertelendıgıne gore cıddı bı sorun var .

grafikedy

grafikedy

Üye
    Konu Sahibi
ilk 5 şık aslında mizah gibi ama değil. kesin... :)

ceycey111

ceycey111

Üye
Tahmini Bada 2 çıkış süresinin Samsung tarafından görünüşü:

* Nede olsa Samsung Anavatanının devlet başkanları öldü, şu an hepsi ağlama töreninde (erteleeee 10 gün)
* Akabinde K.Kore'de milli yas var (erteleeee 15 gün)
* Yazılım geliştirme kısmının hepsi Hristiyan ve Christmass tatili var (erteleeee 12 gün)
* Yazılım $ıçtı, azcık daha ertlemeyi deneyelim (erteleeee 15 gün)
* Wave 1 ve 2'nin üretimini bi durduralım ondan sonra yayınlarız (erteleeee 1 Ay)
* Şu Türkler her platformda ertelemelerden dolayı bize küfür ediyorlar; e ozamaaaan (erteleeeee 1 Ay)
* Samsung'ta elektrikler kesildi (erteleee 10 gün)
* Güncellemeyi Kies'e koyacak arkadaş tuvalete gitti (erteleee 1 saat)
* Güncellemeyi Kise'e koyacak tuvalette aşırı doz eroinden ölü bulundu (erteleee 10 gün)
* Güncellemeyi Kies'e koyacak yeni arkadaşlar aranıyor (erteleeee 15 gün)
* Hede hödö derken yıl sonu geldi, e ozaman 2013 ilk çeyrekte yayınlıyoruz. bu sefer son kesin, kesin olmayan çıkış tarihi.

Samsung Bada ekibi arasındaki son konuşmalar:
** Sayın Müdürüm, güncellemeyi yayınladık ama istatistiksel bilgilere göre hiç güncelleyen olmamış Neden ki acaba?
** Sayın Müdürüm Bada telefon kullanan hiç bir müşteri kalmamış artık hepsi başka marka android almış.
*** Şimdi b.ku yedik işte...
*** Yeni CEO aranıyor (erteleeeeee 1 yıl)

Hahaha ii güldüm kardeş :D

ben size söliyim ocak ayında açıklama yapcaklar müjdee bada 2.0 geliyor...
bada 2.0 2012 nin 4. çeyreğide telefonlarınızda olcak
ne mutlu size sonunda kavuşuyosunuz dicekler:D
Ama badalı telefon kullanan kalmıyacak o güne :D

niecke

Üye
Bada 3.0 çıktığında bada 2.0 da kiese düşer, o zamana kadar telefonlarımız hayatta kalırsa bizde yükleriz. Tabii o zamanda bu yazılım diğer işletim sistemlerinin yanında bayaaa bi ilkel kalır:-)

gizli99

Üye
benim bildiğim kadarıyla samsung, Güney Kore'nin markası. yani rahmetlinin arkasından yas tutmazlar. Ama savaş durumuna geçmişler, alarm filan olmuş.. hazırlıklı davranıyorlar..
neyse..
esas bilgi şu; bada 2.0 büyük ihtimalle hazır zaten. Şu an bizi bekletmelerinin sebebi wave 3 lerin satışlarını arttırmak. Aynı rafta wave 2 ve wave 3 varsa, wave 2 'yi güncelleştirerek bada 2.0'a geçirme imkanı varsa insanlar kolay kolay wave 3 almazlar... O yüzden de bir satış taktiği olarak biraz bekletiyorlar... Özellikle de şu noel için alışveriş çılgınlığında biraz parayı götürmek istiyorlar anladığım kadarıyla. Mizah değil ama güçlü bir tahmin olarak noel tatili sonrasında güncellemenin çıkacağını düşünüyorum..

fullwar

fullwar

Üye
Bence Bada 2.0 çıkmadan 3.0 çıkacak. Yalan oldu iyice.

ceycey111

ceycey111

Üye
Bence Bada 2.0 çıkmadan 3.0 çıkacak. Yalan oldu iyice.

bncede bir iki aya betaları çıkar :D

----------Eklendi @ 11:36:35 ---------- Yazıldı @ 11:27:41 ----------

benim bildiğim kadarıyla samsung, Güney Kore'nin markası. yani rahmetlinin arkasından yas tutmazlar. Ama savaş durumuna geçmişler, alarm filan olmuş.. hazırlıklı davranıyorlar..
neyse..
esas bilgi şu; bada 2.0 büyük ihtimalle hazır zaten. Şu an bizi bekletmelerinin sebebi wave 3 lerin satışlarını arttırmak. Aynı rafta wave 2 ve wave 3 varsa, wave 2 'yi güncelleştirerek bada 2.0'a geçirme imkanı varsa insanlar kolay kolay wave 3 almazlar... O yüzden de bir satış taktiği olarak biraz bekletiyorlar... Özellikle de şu noel için alışveriş çılgınlığında biraz parayı götürmek istiyorlar anladığım kadarıyla. Mizah değil ama güçlü bir tahmin olarak noel tatili sonrasında güncellemenin çıkacağını düşünüyorum..

Zaten bilinen birşey wave 3 istenen satış düzeyine ulaşcak ondan sonra çıkarcaklar
ama bizi sinir eden sürekli ertelemeleri önce eylül dendi snra ekim sonra kasım sonra aralık şimdide ocak deniyor
madem wave 3 ün satmasını bekliceksin neden daha wave 3 ler piyasaya çıkmadan milleti heycanlandırıyosun
tabi buda bi satış taktiği olabilir millet beklemekten sıkılsın wave 3 alsın diye düşünüyo olabilirler ama wave 1 ve wave 2 kullananlar tam tersine badadan bıktı:D

• Beğen
Tepkiler: gizli99
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
samsungun satış politikası ters tepicek belli..öyle bir duruma düştüki millet samsung almaktan vazgeçicek...ama size söylüyorum şubattan önce gelmez..

mustez

Üye
samsung muuuuuuuuuu laneeeeeeeeeeeeet..................................

odysse_73

Üye
Hani "Gelmez-Çıkmaz Ayın bilmem kaçı.." derler ya; tahminimce herhangi bir "Çıkmaz Ayın Bilmem Kaçında..!" kullanıcılarla olup-olmayacağı tahminleri üzerine varsayımlar yürütülüyor olabilir..!
Muhtemelen...
:D

fullwar

fullwar

Üye
Hani "Gelmez-Çıkmaz Ayın bilmem kaçı.." derler ya; tahminimce herhangi bir "Çıkmaz Ayın Bilmem Kaçında..!" kullanıcılarla olup-olmayacağı tahminleri üzerine varsayımlar yürütülüyor olabilir..!
Muhtemelen...
:D

:d: Samsung bu herşey olabilir.

grafikedy

grafikedy

Üye
    Konu Sahibi
Hristiyan adeti ama çorabımı şömineye astım. Salonun tam ortasına çam ağacımı diktim. Baca deliğini iyice bi temizleterek genişlettim. Noel baba kostümünde gelecek olan samsung görevlisinin Bada 2.0 ile HOH HOH HOOOOOOO nidalarıyla eve gireceğine eminim. İçeri bir girsin, Bada 2'yi bi garantiye alim ben yapacağımı biliyorum ona. Filistin askısı, domuz bağı ve falaka... Hepsi hazır :):):)

• Beğen
Tepkiler: gizli99, ByYlmzZz, ceycey111 ve 1 kişi daha
fullwar

fullwar

Üye
Hristiyan adeti ama çorabımı şömineye astım. Salonun tam ortasına çam ağacımı diktim. Baca deliğini iyice bi temizleterek genişlettim. Noel baba kostümünde gelecek olan samsung görevlisinin Bada 2.0 ile HOH HOH HOOOOOOO nidalarıyla eve gireceğine eminim. İçeri bir girsin, Bada 2'yi bi garantiye alim ben yapacağımı biliyorum ona. Filistin askısı, domuz bağı ve falaka... Hepsi hazır :):):)

:thumbup: Süpersin.

ceycey111

ceycey111

Üye

hahhahahahahahhah :D
sonuna kadar destekliyorum seni :alkis:alkis

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
bunu sevdim :D

a.b.d.

Üye
samsung klima üreticisi samsung mikro dalga fırın üreticisi olduğu için önce içinizi ısıtıyor sonra size kendi yaptığı klimalarla serinletiyor
samsung öylede böylede bi güzel öpüyor

----------Eklendi @ 12:45:18 ---------- Yazıldı @ 12:43:41 ----------

samsung almam bence parlayan yıldız panasonik yeni konsept cihazlarıyla tryede gelecek hep kalite hemde farklılık sunar

fullwar

fullwar

Üye
samsung klima üreticisi samsung mikro dalga fırın üreticisi olduğu için önce içinizi ısıtıyor sonra size kendi yaptığı klimalarla serinletiyor
samsung öylede böylede bi güzel öpüyor

----------Eklendi @ 12:45:18 ---------- Yazıldı @ 12:43:41 ----------

samsung almam bence parlayan yıldız panasonik yeni konsept cihazlarıyla tryede gelecek hep kalite hemde farklılık sunar

Biz Samsung almam desekte, Bada'dan şikayet etsekte forumda en çok ziyaret edilen üretici bölümü Samsung'un.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...