assassin_cop Üye teşekkürler kardeş arkadaşlar bende n80 ve 6600 var ikisindede sorunsuz çalıştı bilgi vermiş olayım yani bu iki modelde sorunsuz video izleyip yükleyebilirsiniz özellikle n80 de wireless yoluyla
teşekkürler kardeş arkadaşlar bende n80 ve 6600 var ikisindede sorunsuz çalıştı bilgi vermiş olayım yani bu iki modelde sorunsuz video izleyip yükleyebilirsiniz özellikle n80 de wireless yoluyla
yakupala Üye al isteeee, grrr bununda certifica sorunu ciktiii, off off ya sabirrr --------------- Ekleme --------------- Neyse ben sitesinden indirdim, buyrun size 1.2 beta sertifika sorunu yok, ben yukledimm Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
al isteeee, grrr bununda certifica sorunu ciktiii, off off ya sabirrr --------------- Ekleme --------------- Neyse ben sitesinden indirdim, buyrun size 1.2 beta sertifika sorunu yok, ben yukledimm Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
erhansiperli Üye paylaşım için saol bu pr N 73 çalişıyor yanlız bunu kulanmak için FlashLite3 pr ihtiyacınız olacak ( dosya bozuk diyenler için)
paylaşım için saol bu pr N 73 çalişıyor yanlız bunu kulanmak için FlashLite3 pr ihtiyacınız olacak ( dosya bozuk diyenler için)
Z0MBI Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız programin sitesi indiremeyenler ve hata alanlar için..bnm telefona uymadı belki size olur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız programin sitesi indiremeyenler ve hata alanlar için..bnm telefona uymadı belki size olur
laswegas5461 Üye arkadaşlar bu prormları nasıl yüklerim telefona yardımcı olurmusunuz tel (n95) --------------- Ekleme --------------- bana yardımcı olan yokmu telefonuma yükleyemiyorum burdan program
arkadaşlar bu prormları nasıl yüklerim telefona yardımcı olurmusunuz tel (n95) --------------- Ekleme --------------- bana yardımcı olan yokmu telefonuma yükleyemiyorum burdan program
dossts Üye flash lite yüklemeniz lazım bozuk dosya uyarısı alan arkadaşlar ! bu uygulamayı flash lite ile açacaksınız . N80 de çalışıyor. teşekkürler
flash lite yüklemeniz lazım bozuk dosya uyarısı alan arkadaşlar ! bu uygulamayı flash lite ile açacaksınız . N80 de çalışıyor. teşekkürler