Miui V5 (3.12.13) Android 4.2.2

Sponsorlu Bağlantılar

frezby1

frezby1

Üye
    Konu Sahibi
Miui V5 (3.12.13) Android 4.2.2

ROM =
GAPPS =
BIZZAT TARAFIMDAN DENENMISTIR SIDDETLE TAVSIYE EDERIM
BIR TESEKKUR U COK GORMEYIN :)

• Beğen
Tepkiler: Buğra

Buğra

Buğra

Admin
:tşk:Ç

frezby1

frezby1

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

djcancox

djcancox

Üye
Miui daha onceki surumleride denedim neden facbook ve whatsapp de ki bildirimler status barda ve kilid ekranda gozukmuyor nedenini bilen varmı

frezby1

frezby1

Üye
    Konu Sahibi
bu yazılımla alakalı bı durum bahsettıgın bıldırımler ıcın modlar var yanı stoc romlarda kı gıbı xposet modullerı varya mıuı rom ıcınde benzerı yazılım ve mod ve moduller var uygulaya bılırsın ıstersen anlasılan o kı gelıstırıcı arkadaslar bahsettıgın yazılımları gereksız gordugu ıcın yazılım dısı bırakmıslar bence pekte problem degıl gercekten onceden kullandıgım romlardan sogudum mıuı romdan sonra ve mıuı nın 4.3 ve 4.4 versıyonlarını beklıyorum

ahmetsuha525000

Üye
Ya şu Cyanogen Mod ne zaman çıkacak?
HTC de var XPeriada var Samsung S4de yok:birak:

frezby1

frezby1

Üye
    Konu Sahibi
Olmaz olurmu cyonegen mod un 4.2. cikti eskidi 4.3 cikti eskidi 4.4.1 yapildi simdi de 4.4.2 cikti ;))))) daha detayli bilgi icin xda sitesine bak pac rom carbon rom slim rom yani cyonegen rom uzerine yazilmis birsuru yazilim var sen biraz geride kalmissin kardes ;))))))))

frezby1

frezby1

Üye
    Konu Sahibi
Buyur buda cyongen mod 11.0 android 4.4.2

UpOneTR

UpOneTR

Üye
miui romun kendi sitesinden romlar paylaşılıyo ordki linki versen daha iyi olmazmı :D

frezby1

frezby1

Üye
    Konu Sahibi
Ordaki link coklu dil desteklemiyo turkce yok yani ama ben genede orjinal siteden ingiliz ce indiricem diyosan bilmem buyurun beyler orjinal link MIUI Official English Site - Redefining Android

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Ordaki link coklu dil desteklemiyo turkce yok yani ama ben genede orjinal siteden ingiliz ce indiricem diyosan bilmem buyurun beyler orjinal link MIUI Official English Site - Redefining Android

hmm goo.imdeki ler türkçe mi bilmiyordum :D

frezby1

frezby1

Üye
    Konu Sahibi
Buyrun orjinal miui sitesi ve rom un linki

frezby1

frezby1

Üye
    Konu Sahibi
Goo.im deki falan olmasi onemli degil gooim media fire gibi dosya yukleme ve paylasma sitesi o siteden indirilip indirilmesi onemli degil onemli olan o siteye hangi rom in yada dosyanin upload edildigi onemli saygilar :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Goo.im deki falan olmasi onemli degil gooim media fire gibi dosya yukleme ve paylasma sitesi o siteden indirilip indirilmesi onemli degil onemli olan o siteye hangi rom in yada dosyanin upload edildigi onemli saygilar :)

bende atrix var
goo.ime epinter adında bi arkadas yukluyo bu dosyalari :D yani kendi yapıyo
smsung icinde belki boyledir diye dedim :D ben yanlş anlamısım :D
teşekkürler

frezby1

frezby1

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim iyi aksamlar

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
Quandrostr

Quandrostr

Üye
Buyrun link

Son düzenleme:
frezby1

frezby1

Üye
    Konu Sahibi
Buyrun link

Tesekkurler paylasmistim aslinda orjinal siteden ama burda recover yuklemesi falanda var bilmeyenler icin detayli olmus emegine saglik ;)

jublomo22

Üye
Peki Telefonun genel özellikleri hala kalıyormu mesela watchON

frezby1

frezby1

Üye
    Konu Sahibi
Peki Telefonun genel özellikleri hala kalıyormu mesela watchON
Ya onlar ozellik olarak saymiyorum onlar program indirir yuklersin bi isletim sistemi ne olursa olsun hizi ve stable olurlugu ile on plana cikar devir hiz devri 1 planda hizli ve stable olusu 2 planda gorsellik 3 planda da ise cihazin donanimsal ozellikleri yer alir cihaz donanimsl olarak gelismis ise yazilimsal ozellik bisekilde yuklenir zaten

frezby1

frezby1

Üye
    Konu Sahibi
;)