Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla beceremedim resimleri ilk defa yukledim yardimci olursan sevinirim
kyobekir
Üye
Kardes linki duzeltirsens evinirim birde resim koysaydin daha iyiydi neyse tskler
yucelkaya
Üye
Konu Sahibi
Link çalisiyor arkadaslar rom gercekten cok iyi pisman olmazsiniz ben aylardir bu romu kullaniyorum çok memnunum resim eklemeyi beceremedim kusura bakmayin
emre.koc
Üye
resimler düzelse arkadaşlarda görüp yüklerlerdi
caltam
Üye
yucelkaya arkadaşım resimleri bilgisayardan direk atmak yerine bir resim yükleyebilen siteye yükleyip atarsan süper olur
nuke66
Üye
Bir heyecanla yükledim kamera düzelmiş diye bi de ne göreyim miui kamera yerine stock kamera gelmiş, anında kaldırdım.
thenfouz
Üye
Link bozuk galiba
thenfouz
Üye
Kardesim linkim acik halini atabilirmisin ?
mamix74
Üye
Link ölmüs
mamix74
Üye
Miui roma harcanan emege yazik(discovery icin)kac tsne denediysem adsm gubi cslisanbitane yok kamera sorunu faceden video bile acmiyor kendi tatarayicisinda yukari assgi kaydiriken alt ve ust panel titriyor bynlarin hepsinin yerine stock uygulamalar portlanamazmi
Miui roma harcanan emege yazik(discovery icin)kac tsne denediysem adsm gubi cslisanbitane yok kamera sorunu faceden video bile acmiyor kendi tatarayicisinda yukari assgi kaydiriken alt ve ust panel titriyor bynlarin hepsinin yerine stock uygulamalar portlanamazmi