mistik olaylardan anlayan baksın çok ilginç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benzer şekilde ruya gorenler cok; bu Allah cc bir ikramı; bunda şaşılacak bir şey yok.

Tepkiler: Cezzbedici3
ruh zamanla kayıtlı değildir yani bizim gibi zamanın akışına göre hareket etmez bu yüzden rüyada çok az zamanda çok uzun işler yapabiliriz ve geçmiş gelecek ve şimdiki zamanı aynı anda yaşayabiliriz

WaLLcoT

Üye
Sanırım lucid rüya deniyordu

Sanırım lucid rüya deniyordu

hayır,lucid rüya bu değil.lucid rüya,kendini rüyada olduğunun farkına vardırıyorsun ve rüyanı kontrol ediyorsun.örneğin parmağımızı günlük hayatta ayamızın içinden geçirmeye çalıştık,bunu sık sık yaptık diyelim.bir süre sonra rüyadada bu olacak ve parmağımızın ayamızın içinden geçtiğinin farkına varacağız ve rüyada olduğumuzun farkına varacağız.sonra rüyada istersen uç bu hemen olacak bi şey değil : )

o kadar direndim direndim ama sonunda merakım kazandı ve konuya baktım :

bilinçsiz durugörü durugörü yeteneği olan kişiler gelecekteki veya gecmişteki olayları görebilirler sen bunu rüyadayken bilinçsiz olarak yapmıssın durugörüyü biraz arastır belki yeteneğin olabilir

ne zaman gördün rüyayı?

bende allaha şükür seninkine benzer bir özellik var ama bazen çaresizlik kapıya dayanıyor birşeyi hissediyorum ve uzun veya kısa vadede oluyor her zaman gelmiyor bu his arada oluyor ama gelince de oluyor , bazen maddeye dayalı düşünmeyi bırakıyorum yoksa kafa diye birşey kalmıyor

: ) yok erdiğimden değil de bir dergide okumuştum.ilgimi çekti biraz ama bu tür konular beni aşar,doğrusu çok boş geliyo bana.rüyanı kontrol etmişsin ne olacak??zaten yatmadan önce düşündüğün çoğu şeyleri rüyanda görüyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...