Gerçekleştirilen Buluşmalar Minik İstanbul buluşması :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Minik İstanbul buluşması :)
Dostlar... Kardeşler... 18 Haziran (yani bugün saat 14.00'da İstanbul Şişli Cevahir Avm'de minicik bir buluşma ayarladık.

Katılımcılar:
Ben (tahir)
Üstad Sensei (Şehriyar)
Kankeyta (MrTech) [Bir ihtimal]
Yeni dostumuz (OPC)

Herkesi bekleriz.Müthiş etkinliklerimiz var.Gecelere kadar sürecek olan bu minicik buluşmaya herkes davetlidir

Tepkiler: MrTech, -Akıncı ve Joker

Joker

Emekli Yönetici
ooo buluşma süper

Tepkiler: -Akıncı ve Dede

Joker

Emekli Yönetici

Amcana selam söyle 3 saat müsade iste.
Abi amcam yanına yeni birini alana kadar çalışıyorum zaten biliyorsun memleket işide var ama kurtuldum sanma memleketten geleyim bir sebzeli dürümünü yiyecem

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi

Abi amcam yanına yeni birini alana kadar çalışıyorum zaten biliyorsun memleket işide var ama kurtuldum sanma memleketten geleyim bir sebzeli dürümünü yiyecem

Yahu sende insansın.Delikanlı adamsın.Haftada bir gün gezmek istersin.Amca bir kıyak yapsa izin verse ne olur sanki.Ver bana ariyim konuşayım

Tepkiler: -Akıncı ve Joker

Joker

Emekli Yönetici

Yahu sende insansın.Delikanlı adamsın.Haftada bir gün gezmek istersin.Amca bir kıyak yapsa izin verse ne olur sanki.Ver bana ariyim konuşayım
Haklısın abi benimde hakkım ama amcamda haklı o kadar işin gücün arasında gezemem abi.Ben ona bir söz verdim sana sonuna kadar yardım edeceğim diye sözünden dönmek olmaz ama şu işleri yoluna koyalım o zaman bol bol gezeriz zaten yakınız birbirimize

- - - Eklendi - - -

tavuklu dürüm la
fark yapmaz

Tepkiler: Dede ve -Akıncı

Oğuzhan

Üye
Tarihi kesinleştirin. Gelebilirim belki.

OPC

Üye
Müsait olursam gelebilirim belki Ahmet abiyle forumda fazla konuşamadık ama tanışmak isterim

Tepkiler: Dede

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Tarih Salı olsun uyar mı size?

OPC

Üye
Olabilir abi kaçta 11 de okula gitmem lazım sorumluluk sınavı için öğleden sonra olabilir abi

Oğuzhan

Üye
Ayın 18'i yani. Ben daha İstanbul'a gelmemiş oluyorum o tarihte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...