Minibüsçü Kavgasında Molotoflu Saldırı

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Minibüsçü Kavgasında Molotoflu Saldırı

Pendik'te, maskeli ve silahlı 5 kişi içinde yolcu bulunan bir minibüsün önü kestikten sonra molotof kokteyli attı. Yolcular can havliyle kendilerini dışarı atarken minibüs alev alev yandı. Saldırının, bir kişinin öldüğü biri çocuk 3 kişinin de yaralandığı minibüsçüler arasındaki husumet nedeniyle gerçekleştiği öne sürüldü.

Olay, saat 15.30 sıralarında Çamlık Mahallesi Yahya Kemal Beyatlı Caddesi üzerinde meydana geldi. Pendik- Aydos hattında çalışan 34 M 5091 plakalı minibüs şoförü, seyir halindeyken, önü plakası alınamayan bir panelvanda bulunan maskeli ve silahlı 5 kişi tarafından kesildi.

Kimliği henüz belirlenemeyen şahıslar, yolcular içindeyken, minibüsün açık olan camından içeriye molotof kokteyli attı. Mucize eseri molotof patlamazken, minibüs sürücüsü düğmeye basarak kapıyı açtı. Yolcular ve minibüs şoförü can havliyle kendilerini dışarı atarken, saldırganlar minibüsün içine iki tane molotof kokteyli daha attı. Minibüs bir anda alev topuna dönerken, saldırganlar geldikleri panelvana binerek olay yerinden kaçtı. Yangın olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.

Molotof kokteylli saldırının, minibüsçüler arasında geçtiğimiz Perşembe günü başlayan ve bu sabah devam eden husumet nedeniyle gerçekleştirildiği iddia edildi. İddialara göre, iki minibüs şoförü arasında yaşanan kavgada minibüs şoförü Erdal Açıkgöz ölmüş, saldırgan da yaralanmıştı. Bu sabah ise hayatını kaybeden minibüs sürücüsünün yakınları, husumetin başlamasına neden olduğunu öne sürdükleri Ercan Dereboyu'nu ve yardımcısını Kartal'daki evinin önünde kurşun yağmuruna tutmuştu.

hizan

hizan

Üye
bunların hepsi pislik insanlar.

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
paradox07

paradox07

Üye
minibusculerin genelinden nefret ediyorum :angry:

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Malesef üzücü ama gerçek minibüscülerin genelinde bi magandalık kroluk var :hmmm

paradox07

paradox07

Üye
Malesef üzücü ama gerçek minibüscülerin genelinde bi magandalık kroluk var :hmmm

aynen.bi keresinde isiklardan karaidan karsiya gecerken yayalara yesil,arabalara kirmizi yaniyodu;az kala eziyodu beni....... boslugu cok doldurasim ama adminler musade etmez :(

• Beğen
CABBAR

CABBAR

Üye
Işte burada pisto aşağı inmiş :ehe
düşmana mı saldırıyorsun hafız bu ne ya

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi

aynen.bi keresinde isiklardan karaidan karsiya gecerken yayalara yesil,arabalara kirmizi yaniyodu;az kala eziyodu beni....... boslugu cok doldurasim ama adminler musade etmez :(

Verilmiş sadakan varmış hüseyin dikkat et yahu Allah korusun.

paradox07

paradox07

Üye
bi de duruyodu ya yoldan da gelmiyodu.tam ben minibusun onunden gecerken ustume surdu.sanki inadina yapiyormus gibi :angry:

- - - Eklendi - - -

Işte burada pisto aşağı inmiş :ehe
düşmana mı saldırıyorsun hafız bu ne ya

pistol asssaaagggiiii indiiiiii :D

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Plakasını alıp şikayet etseydin terbiyesizi (Terbiyesiz diyorum ama sen anla).

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Allah ıslah etsinde başkalarına zararları dokunmasın.

• Beğen
paradox07

paradox07

Üye
Amin.simdi bu minibuscuye iyi olmus demek iatiyorum ama belki de bu sofor agabeyimiz iyiydi o yuzden sadece gecmis olsun diyorum.kotuye bi sey olmuyo zaten kolay kolay

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Aynen hüseyin kardeşim haklısın :evet:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
paradox07

paradox07

Üye