Yakıt olarak kullanabilirsin.Ya arkadaşlar ben yeni başladım da.Oyunda odunu ocakta nası pişirebilirim?
Yakıt olarak kullanabilirsin.
kömürü kalas yap. Kalası çubuk yap. Sonra orta alta ikitane çubuk koy üstünede bitane işlenmemiş kömür
Yok kardeş.İşlenmemiş odunu pişirip çakma kömürle meşale yakcam ama nası yapabilirim?

??????? Nasıl yani ????? Onlinemı oynadın ne yaptın bişe anlamadımKonuyu görünce özlediğimi farkettim ve cehennemin çatısına çıktım![]()

Yav bide ben madene indim kırmızı taş vardı.Kırdım taş kazmayla ama o kırmızı taş mı ne çıkmadı?

Yav bide ben madene indim kırmızı taş vardı.Kırdım taş kazmayla ama o kırmızı taş mı ne çıkmadı?
Madenden kırmızı tas çıkmaz. Toz çıkar. Gercek kırmızı taslar yani nether tasları Nether'da bulunuyor
Bu arada hackless, hayır online degildi. Yaratıcı modda Nether'a gidip tepeyi kazdım. Su kazilamayan taslar ile karşılaştım ama onlarida kazdım. Uçsuz bucaksız ama mantar yetişen bır yere gittim. Orada biraz daha yukarı gideyim dedim ama kırmızı duman var sadece tepede. Ekranı kaplıyor bır şey göremiyorsun.