Minecraft

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pirenuri

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi
Minecraft
Minecraft oynayan arkadaslar var mı ? Varsa yaptığı ilginç yapıtları paylaşabilir mi ?

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Benim yünden kulem var :D

pirenuri

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi
güzelmiş ama sphax purebdcraft texture packı kullanmanı ömeririm

Eni Vici Vokke

Eni Vici Vokke

Üye
mesajım kıvrılsın şuraya editlicem

otostopçu

otostopçu

Üye
baya var sıkıldıkça ev dikiyorum

mucahitherken

mucahitherken

Üye
Ya arkadaşlar ben yeni başladım da.Oyunda odunu ocakta nası pişirebilirim?

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
bakayım olacaktı bikaç tane :D

- - - Eklendi - - -

hiç benzemese de enderman ve kule var :D

cukuleaks

Üye

Yok kardeş.İşlenmemiş odunu pişirip çakma kömürle meşale yakcam ama nası yapabilirim?
kömürü kalas yap. Kalası çubuk yap. Sonra orta alta ikitane çubuk koy üstünede bitane işlenmemiş kömür :oke:

- - - Eklendi - - -

Buyur ....

Revengeful

Emekli Yönetici
Konuyu görünce özlediğimi farkettim ve cehennemin çatısına çıktım :ehe

otostopçu

otostopçu

Üye
beyler bukkit sv kuralım :hmmm

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
lan üzerinden oynayalım ? :hmmm

mucahitherken

mucahitherken

Üye
Yav bide ben madene indim kırmızı taş vardı.Kırdım taş kazmayla ama o kırmızı taş mı ne çıkmadı?

cukuleaks

Üye
otostopçu

otostopçu

Üye

Revengeful

Emekli Yönetici
Madenden kırmızı tas çıkmaz. Toz çıkar. Gercek kırmızı taslar yani nether tasları Nether'da bulunuyor

Bu arada hackless, hayır online degildi. Yaratıcı modda Nether'a gidip tepeyi kazdım. Su kazilamayan taslar ile karşılaştım ama onlarida kazdım. Uçsuz bucaksız ama mantar yetişen bır yere gittim. Orada biraz daha yukarı gideyim dedim ama kırmızı duman var sadece tepede. Ekranı kaplıyor bır şey göremiyorsun.

Revengeful

Emekli Yönetici
Nether'a gittigimde köylü, tavuk, ,kedi falan yarattım orada :D sonra her yere TNT dizdim ve cehennemi havaya uçurdum, eglenceliydi

otostopçu

otostopçu

Üye
Madenden kırmızı tas çıkmaz. Toz çıkar. Gercek kırmızı taslar yani nether tasları Nether'da bulunuyor

Bu arada hackless, hayır online degildi. Yaratıcı modda Nether'a gidip tepeyi kazdım. Su kazilamayan taslar ile karşılaştım ama onlarida kazdım. Uçsuz bucaksız ama mantar yetişen bır yere gittim. Orada biraz daha yukarı gideyim dedim ama kırmızı duman var sadece tepede. Ekranı kaplıyor bır şey göremiyorsun.

silk touch kazma ile kazarsan küp olarak alabilirsin eline ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt