Minecraft Pocket Edition 0.12.2 Türkçe +2.2

Sponsorlu Bağlantılar

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Minecraft Pocket Edition 0.12.2 Türkçe +2.2
Çokda bi değişiklik yok bug fix ler yapılmış ama geçen seferki gibi 0.12.1 v2 çıkabilirdi niye yeni bi versiyon çıkıdı anlamadım :hmmm neyse 0.13 ünde çıkmasına az kaldı sanırım community felanda kurulmuş ama sanırım 0.13 tam versiyon seneye çıkar hayırlısı diyelim

• Beğen
Tepkiler: atlantis52

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Paylaşım için teşekkürler :)
0.13 bi çıkaydı survival savaşları feci olacak :eller:

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
:rica:
katılıyorum

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu okuyanlar da hic olmazsa görüşlerini yazsın oyun hakkında en azından konu güncel kalır güncel kaldikcada daha fazla kişiye ulaşır

canavar195

Üye
öncelikle çok teşekkür ediyorum son sürümü ne zaman türkçeleştirirsiniz yani 0.12.3 çıktı ondan bahsediyorum.bir de son sürümü hangi siteden indiriyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: H0lligan
olcay 38

olcay 38

Üye
Minecraft mod pack atar misin
Bu arada 13.0 kasim-aralik-ocak buyuk ihtimal aralikta buildler baslar ocakta tam surum olur

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle çok teşekkür ediyorum son sürümü ne zaman türkçeleştirirsiniz yani 0.12.3 çıktı ondan bahsediyorum.bir de son sürümü hangi siteden indiriyorsunuz
:rica:
apk yi bloğumuzdan indirip türkçeleştirip tekrar blog da ve burda paylaşıyorum ama orjinal uygulamayı mert paylaşıyor blog da paylaşmadı henüz yarın a kadar da paylaşmazsa ben paylaşıp ardından türkçesini paylaşıcam takipde kal

ister burdan takip edersin ister forumdan
Minecraft mod pack atar misin
Bu arada 13.0 kasim-aralik-ocak buyuk ihtimal aralikta buildler baslar ocakta tam surum olur
mod pack derken ?
evet arkadaş süpriz yapmış direk atmış türkçeyi bloğa ordan indirebilirsin forumda yarın paylaşıcam

• Beğen
Tepkiler: canavar195

canavar195

Üye
sağolun dostum inşallah paket çözümleme hatası vermez bi yerden indirdim vermişti

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
vermiyecekdir

canavar195

Üye
yalnız oyunda kasma mı var telefondan mı kaynaklı acaba

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
telefonundan dır

canavar195

Üye
eski sürümdeki haritada kasma olduğunu farkettim mecbur yeniden başlıyacaz heralde :)

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
daha heyecanlı olur yeniden başla :naughty:

Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
Emek için teşekkürler, acaba .apk dosyaları telefona zarar verir mi veya garanti dışı kalır mı?

olcay 38

olcay 38

Üye
Yanı blocklauncher ve mcpe master türkçe yapar misin yanında da modlar hiç fena olmazdı :)

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
yukarda bloğun linki var orda türkçe yaptığım bi mod var gerçi türkçeye gerek yokdu ama yaptım işde block launcher ve mcpe master içinde yarın unutmazsam bakarım istediğin mod lar varsada gönder yapabildiklerimi yaparım ama bazıları gerçekden zorlicak derecede örneğin bi too many items çeviremem baya bi vakit alır ama ileride belki vakit bulursam too many items ede bakmayı düşünüyorum

Üst Alt