Minecraft Pocket Edition 0.12.3 Türkçe +2.2 Cadılar bayramı güncellemesi[01/11/2015 Güncellendi]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Minecraft Pocket Edition 0.12.3 Türkçe +2.2 Cadılar bayramı güncellemesi[01/11/2015 Güncellendi]
Cadılar bayramı güncellemesi geldi yepyeni ve süper skinler eklendi ben bayıldım skinlere açıkcası onun dışında bug fix vs varmı bilmiyorum ama ilk açdığımızda Oyna butonu beyaz bi çerçeve içinde oluyor hep öyle kalsa güzel olurmuş ama gidiyor

Bir sonraki güncelleme umarım 0.13 olur çok uzadı bu 0.12 :D

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ghstr ve Symbianizer

SHS

SHS

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
:tşk:

• Beğen

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

Jus7ice

Jus7ice

Üye
redstone soon yazıyor orada :aha:

• Beğen
Tepkiler: ghstr ve H0lligan
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Hala ingilizce olan kısımlar onu da çevirirsen harika olucak:bigstar:

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
nereler
zamanında 0.13 çıkacak diye bırakdım yav bikaç haftaya çıkıyodu :D 2016 ya kadar zaman var artık yazın nereler eksik kalmış çevireyim

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

Bunlar hala ingilizce :ehe

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
gamepad:halay2:kullanamıyorum artık o yüzden gözden kaçmış :ehe
bakayım text se hallederim

• Beğen
Tepkiler: Jelly Beanci

canavar195

Üye
dostum bu dünki arkadaşının paylaştığından farklı mı ayrı ayrı mı çeviriyorsunuz bide bunu indireyim maden de donma oluyor bazen

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
aynı amaç daha çok kişiye ulaşmak zaten 2 sinide ben çeviriyorum :ehe bunlar arasındaki tek fark copyright bölümündeki yazı burdakinde By H0lligan blog dakinde de bloğun adı yani TrMineCraftFan yazıyor

canavar195

Üye
tekrardan teşekkür ediyorum o zaman internettede baya baktımda bu maden de elmas bulmak için taktik varsa burdan yada özelden bi yazsan çoğunu denedim pek bi etki göremedim :)

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
lav lara yakın oluyorlar bazen özellikle elmas lar altın dayken kırarken dikkat et lava düşebiliyorsun bazen :ehe
birde blog dan bakabilirsin köy seedi paylaşdım ordaki normal toprakdaki köyün kuyusunun ordaki kütüphanecinin evinin önündeki küçük evin sağından sola aşağı doğru kazarsan end e giden yol ve ordaki labirent lerde eşya lar var ve oralarda biryerde maden var ordan girip köyün arkasından çıkan maden yolunu takip et orda var gerekli kadar elmas :ehe

canavar195

Üye
yalnız bu ende giden yol demişken pc sürümü heralde o :) yada ben bilmiyorum

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
yoo mcpe den bahsediyorum portal var 1-2 de göz var ama end yok :ehe

canavar195

Üye
hemen bakayım o zaman :)

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt