Superfan Üye ßyM3rt' Alıntı: Teşekkür ederim , güle güle kullanın Butonların texture dosyalarını bulamadım . Dizini söyler misin , hangi klasörde falan ? Genişletmek için tıkla ... Buton, texture ile alakalı değil. Butonlar birer resim. O resimleri düzenlemen gerek. res/drawable-hdpi klasörlerine bak.
ßyM3rt' Alıntı: Teşekkür ederim , güle güle kullanın Butonların texture dosyalarını bulamadım . Dizini söyler misin , hangi klasörde falan ? Genişletmek için tıkla ... Buton, texture ile alakalı değil. Butonlar birer resim. O resimleri düzenlemen gerek. res/drawable-hdpi klasörlerine bak.
ßyM3rt Üye Konu Sahibi ÇaRşI 2387' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Rica ederim , güle güle kullanın zgr097' Alıntı: İşte o minicik reklamlarla maxicepin adı lekeleniyor. Her gelen reklam yapsa bura reklam sitesi olurdu. Genişletmek için tıkla ... Boşver reklamıda , şu texture dosyası hangi klasörde , baktım baktım bulamadım Superfan' Alıntı: Buton, texture ile alakalı değil. Butonlar birer resim. O resimleri düzenlemen gerek. res/drawable-hdpi klasörlerine bak. Genişletmek için tıkla ... Tamam kardeşim çok teşekkürler bakacağım oraya Superfan' Alıntı: Buton, texture ile alakalı değil. Butonlar birer resim. O resimleri düzenlemen gerek. res/drawable-hdpi klasörlerine bak. Genişletmek için tıkla ... Bulamadım , o klasörden sadece iki resim çıkıyor , diğerlerindende öyle :/ Yok mu başka bir fikri olan
ÇaRşI 2387' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Rica ederim , güle güle kullanın zgr097' Alıntı: İşte o minicik reklamlarla maxicepin adı lekeleniyor. Her gelen reklam yapsa bura reklam sitesi olurdu. Genişletmek için tıkla ... Boşver reklamıda , şu texture dosyası hangi klasörde , baktım baktım bulamadım Superfan' Alıntı: Buton, texture ile alakalı değil. Butonlar birer resim. O resimleri düzenlemen gerek. res/drawable-hdpi klasörlerine bak. Genişletmek için tıkla ... Tamam kardeşim çok teşekkürler bakacağım oraya Superfan' Alıntı: Buton, texture ile alakalı değil. Butonlar birer resim. O resimleri düzenlemen gerek. res/drawable-hdpi klasörlerine bak. Genişletmek için tıkla ... Bulamadım , o klasörden sadece iki resim çıkıyor , diğerlerindende öyle :/ Yok mu başka bir fikri olan
Superfan Üye ßyM3rt' Alıntı: Rica ederim , güle güle kullanın Boşver reklamıda , şu texture dosyası hangi klasörde , baktım baktım bulamadım Tamam kardeşim çok teşekkürler bakacağım oraya Bulamadım , o klasörden sadece iki resim çıkıyor , diğerlerindende öyle :/ Yok mu başka bir fikri olan Genişletmek için tıkla ... ilgilenecem. Belki de resim değillerdir. Smali dosyalarına bakam.
ßyM3rt' Alıntı: Rica ederim , güle güle kullanın Boşver reklamıda , şu texture dosyası hangi klasörde , baktım baktım bulamadım Tamam kardeşim çok teşekkürler bakacağım oraya Bulamadım , o klasörden sadece iki resim çıkıyor , diğerlerindende öyle :/ Yok mu başka bir fikri olan Genişletmek için tıkla ... ilgilenecem. Belki de resim değillerdir. Smali dosyalarına bakam.
toprak2525 Üye bymert bana apk içine texture pack yapmayı anlatırmısın yamada 10 numara olmus tesekkürler