Oyun Minecraft PE Server %100 TÜRK

Sponsorlu Bağlantılar

m9e9r9t9

Üye
    Konu Sahibi
Minecraft PE Server %100 TÜRK
Merhaba arkadaşlar. Minecraft Server açmış bulunmaktayız. Eğer ilginizi çekerse aramıza katılabilirsiniz. Admin alımları mevcuttur.
192.168.1.3:19132

kerem28yuksel

Üye
Hemen hesap acip geliyorum :)

duhust1

duhust1

Üye
Geliyorumm

desparado006

desparado006

Üye
nasıl bağlancaz bi anlatırmısınızarkadaşlar bi anlatın

duhust1

duhust1

Üye
0.81 de boyle giriyorum serverlara simdi ilk basta start diyince maplar cikicak ya ordan sag uste edit diyor ona tikla yaninda external diyicek ona tikla ip adresini yaz port vermezse dokunma porta server isminide ornek asd diye kaydet sonra servera gir

desparado006

desparado006

Üye
link varmı çok şey istiyorum ama

duhust1

duhust1

Üye
Kardes neyin linki istedigin tam anlamadim neyi istedigini

desparado006

desparado006

Üye
minecraftın

Tufkan

Tufkan

Üye
Denicem gelmeye caliscam resimli anlatim atsaniza

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar merhaba ben minecraft pe'yi çok seviyorum ama bir sorunum var. Minecraft PE 0.8.1 kullanıyorum. Oyunu oynuyorum, oyundan Quit to Title'a basıp yeniden oyuna döndüğümde kaydetmiyor. Bilenler lütfen yardım etsin.

said32

said32

Üye
Arkadaşım orda verdiğin 192.168. li ip modeminin kendi içindeki ip sidir.Senin Modemine erişimi olmayan Giremez.Ip adresini statik alsaydın , Herkes girebilirdi.Bilgisayarda server kurarken hamachi adlı programı kullananlar , statik ipleri olmadigi için öyle yapıyor.

MaskeliAdam

Üye
said32

Adlı arkadaşımıza katılıyorum ve ben modemin ara yüzüne girip mcpe portu olan yani 19132 portunu açtım Sunucuma gelin sunucum % 100 Türkçedir signshop plugininden login sistemine kadar herşey türkçe lütfen gelin ip:85.103.200.232

Port:19132

Takipçi Satın Al

Üst Alt