Minecraft PE 0.12.1 Türkçe Android +2.2

Sonraki çeviride yani 0.13.0 çeviri sinde nasıl paylaşım yapim sizce ?

• Sürekli güncelleme gelecek şekilde çevirdiğim kadarmı paylaşim ?

Kullanılan: 0 0.0%
  • Çevirinin tamamı bittiği zaman mı ?

Kullanılan: 5 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Minecraft PE 0.12.1 Türkçe Android +2.2
Çevireceğimi söylemiş tim zaten. dosya bozulmasaydı erken bitecek di de aksilik işde neyse şuan oyunda çevirlmeyen 3 yer kaldı onlar da

*iksirler de ki birkaç işe yaramayan iksir örneğin mundane thick felan anlamsız oluyor çevirmeye çalışınca

*birde seçeneklerde bulunan klavye ve kontrol düzenini kişiselleştirme butonu olan customize yazan buton metin olarak yokdu resim sanırım

*ayarlardan limitli dünya özelliğni açıp sınırsız dünya oluşturmaya çalışınca yukarda çıkan ve yanıp sönen unspported this device yazısıda maalesef metin olarak yok

birde arkadaşlar başka bir dili türkçe yapmadım direk tükçe dil ekledim ve ingilizce harici dilleri sildim
ayrıca oyun normalde minimum 4.2.1 istiyor bunu da düşürdüm şimdi 2.2 de çalışıyor

GÖRSELLER

LİNK

Yenilikler:

Version 2.0 yenilikler
-Blaze Powder gözden kaçmışdı düzelttim
-Öldü mesajlarındaki npc isimleri çevirildi

Version 3.0 yenilikler
-sunucu bağlantısı kopma ve bağlantı hata sı mesajları çevirildi

Version 4.0 yenilikler
-Yanlızca geceleri uyuyabilirsin Yalnızca olarak düzeltildi ve diğer yatmaya çalışırken çıkan hata mesjları çevirildi
-Ağır Örs ve Hafif Örs Ağır Hasarlı Örs ve Hafif Hasarlı Örs olarak değiştirildi

Final Version 5.0 Yenilikler
-Artık nerden esmiş bilmiyorum sormayında tavşan ayağını tavşan yemi yazmışım insanlık hali işte neyse düzeltildi

şuan benden kaynaklanmayan bir bug var tr dili seçdiğinizde play ve copyrigth kısmı aynı kalıyor çıkıp girin düzelecekdir

Proje bitirilmiştir!

Son düzenleme:
Tepkiler: Silinen Üye 2574464, VIP_TECH, soldierman ve 2 diğerleri
Teşekkürler. Birde bu iksirler nasıl kullanılıyor?

Tepkiler: H0lligan

Jus7ice

Üye
mundane
nether otu ne oldu koydun mu

Jus7ice

Üye
beyler @H0lligan çok uğraştı ben şahidiyim teşekkürü esik görmeyin

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
İksirleri iksir standında yapıyorsunuz ve onun içinde blaze çubuğuvlazımblaze lerde nether da spwn lanıyor nether a gitmekiçin nether geçidi lazım nether portal içinde obsidyen obsidyeni de birtek elmas kazma kırıyor elmas içinde demir lazım hocam siz önce bi 3 elmas bulun ben anlatıcam size mesela ss de gördüğünüz benim evin üst katı ve o elimdeki iksiri de iksir standın da yaptım hayatta kalma modundaki ilk iksirim o
Bu arada şuan eksikler var çeviri beta 2.0 yayınlicam yarın onu bekleyin bence

Tepkiler: by-pegasus

Usta sen elmasi bosver ben daha demir bulamadim 1 hafta once basladim survival e normalde diger modu oynuyordum neyse basladim basladigimdan beri tastan balta,capa,kurek gibi seyler yaptim
Daha ilkellik asamasindayim

Neyse bu demir ve sari bir maden var altin herhalde onlari nerden bulucaz elmaslari filan fazla bulundugu yerler neresidir ?

Usta sen elmasi bosver ben daha demir bulamadim 1 hafta once basladim survival e normalde diger modu oynuyordum neyse basladim basladigimdan beri tastan balta,capa,kurek gibi seyler yaptim
Daha ilkellik asamasindayim

Neyse bu demir ve sari bir maden var altin herhalde onlari nerden bulucaz elmaslari filan fazla bulundugu yerler neresidir ?

Jus7ice

Üye
Hacı survivalda zorluğu son seviye yap o aradğın sarı madenden donatılmış yaratıklar var

Onu arayarak bulacaksın muhterem genellikle kömürün yakınında oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...