emreli01
Üye
-
Konu Sahibi
-
Emin olun bir çok satış danışmanı birşey bilmiyor bir kısmıda firmanın özellikle satılmasını istediği markaları iyi göstermeye çalışıyorO gibi yerlere git orda satis danismanlarina sor o fiyattaki en iyisini soylerler sana
Kipaya hiç bakmamistim fiyat farkı bu kadar var ise oraya da bı göz atayımŞunu söyleyebilirim ki ; Kipa da fiyatlar diğer satış yapan yerlere göre çok daha uygun.
Geçen gün 2300 TL ye LG 49" webOS Ultra HD 610V modelini kipadan aldık, şu an bu tv nin fiyatı vatanda yeni internet sitesi tasarımına özel 2.899 TL
Vatan:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mediamarkt:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sony de gördüm Philips TE zaten var Vestel de de gördüm kesinlikle Android olması lazimSamsung tizen OS kullanıyor zaten, Lg ve sony modellerine bakabilirsin
NOT: LG tv lerde android kullanmıyor galiba WebOS yüklü
Linkte verdiğim Samsung 49KU7500 modeli nasıl ? Büyük ihtimal buna ılımlı bakıyorum Android fikrimden soğudum internet TE okuduğum yorumlar beni korkuttu donma takılma şişme çok oluyormuş sizce nasıl dediğim model ?Dostum sana ne önermesi yapabilirizki.
Kesinlikle android olacak diyorsun zaten sony ve diger arçelik,vestel gibi markalar kullanıyor android. Arçelik ve vestel sonynin yanından gecemeyeceginden tek sony kalıyor Philips te aynı şekilde öyle
Hem android ama öyle özgür bir sistem yok android tv lerde ancak android box alacaksın öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?