Çeşitli Milyoner-bilgi Yarışması [qt] [signed] [belle-s60v5-x86(bilgisayar)]

Sponsorlu Bağlantılar

Joker

Joker

Emekli Yönetici
eline sağlık son sürüm çok güzel olmuş :oke:

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
Basketbol kaç devre oynanır diye bir soru çıktı,balıklama atlayıp direkt 4'u seçtim,tam tüh dedim ki cevap doğru çıktı...=))Sorunun doğrusu kaç periyot olacak Ya da sorunun cevabı 2 olmalı...=))Başarılı Olmuş,Yalnız bu oyunun bir Sonu var mi Devamlı yeni soru diyorum ve ilerliyor...Kademeli olarak kolaydan zora doğru gitse ve bir Sonu olsa,Yani gerçekteki Kim milyoner olmak ister mantığında gitse daha güzel olur Bence...Emeğine sağlık,başarılar...

katılıyorum

TheMadness

TheMadness

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Android çalışmaları başladı. İlk test sürümümüz :D

Ekli dosyalar

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Hile koruması var :D

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
Hile koruması var :D

Asıl değişkeni bulabilirsin ama dikkatli ol onu koruyan ikinci bir değişken var. Eğer bunun çözümünü bulursan skorunu istersen 5 milyar yap listenin en üstüne geç silmem rekorunu.

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
Kayahan14

Kayahan14

Üye
Fatih benim soruna cevap yazmadın

haylaz94

Üye
kardeşim oyunu süper yapmışsın eline sağlık ne kadar sıklıkla tüncellendiğini sorabilir.miyiyim

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
Fatih benim soruna cevap yazmadın

O sorun aslında bir QT sorunu. Eğer internete bağlanmada bir hata olursa QApplication::exit(); fonksiyonu çalışmıyor.Bu yüzden mobil veri izninin açık olması gerekli skor paylaşırken ve skor paylaşana kadar(Sonuçlar gelene kadar) Tamam tuşuna basılmamalı.

- - - Eklendi - - -

kardeşim oyunu süper yapmışsın eline sağlık ne kadar sıklıkla tüncellendiğini sorabilir.miyiyim

BETA 6 ya kadar devam eder daha sonra standard Release sürümlerde veritabanı ve uygulama bağımsız güncellenecek.Şuan için 3-4 haftada bir veritabanı+uygulama güncellemelerini yapmaya çalışıyorum.

haylaz94

Üye
bak bağımsız güncelleme güzel olur bu symbianın böyle bi oyuna ihtiyacı vardı zaten bağımsız güncelleme olsa ve az da reklam yardımıyla tutulur bu oyun emeğine sağlık tekrerdan

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Anladım :oke:

symbianname

symbianname

Üye
güzel olmuş teşekkürler

yaren_dede

yaren_dede

Üye
yeni sürüm güzel olmuş eline sağlık ama tekrar başlat seçeneği ekleyebilirsen güzel olurdu.
Skorumuda paylaştım 2. Sıraya oturdum :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Sistemimin kurulumunu tekrar yapayım ben de Android üzerine çalışma yapacağım :D

tetetex

Üye
ellerine emeğine sağlık :alkis

android deki bazı uygulamalardan bi kaç özellik arakladım :)
bunları koyabilir misin bilmiyorum ama olursa da daha güzel olur belki
ama şuhaliyle bile gayet güzel
skorumuzu facebookta paylaşabilirsek veya facebook hesabından giriş yapabilirsek
ve arkadaş listemiz içinde ayrı bir puan sıralaması olsa
davetiye göndermek suretiyle onları oyuna davet edebilsek

tabii ki bunları söylemesi kolay :)

ellerine sağlık

muzzo21

Üye
Oyun gerçekten çok güzel ancak E6-00 ' da tam ekran oynayamıyoruz. Tam ekran yaparsanız beni ve E6-00 kullanıcılarını memnun edersiniz. Saygılar.

haylaz94

Üye
sıradaki güncelleme ne zaman yaw :D

efeler12

efeler12

Üye
Arkadaş fulledi 100370 puan mı ne yaptı gönderirken sıkıntı çıktı böyle ekran bi yanıp bir söndü atamadım :(

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş fulledi 100370 puan mı ne yaptı gönderirken sıkıntı çıktı böyle ekran bi yanıp bir söndü atamadım :(
Maksimum puan '2,147,483,647' olabilir. Sorun telefonda veya internet bağlantısında.

efeler12

efeler12

Üye
Sonunda paylaştım teşekkürler

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
BETA 5 Eklendi
Veritabanı play.google.com/store/apps/details?id=net.mobilecraft.bilgiyarisi uygulamasından alınmıştır.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

Üst Alt