Çeşitli Milyoner-bilgi Yarışması [qt] [signed] [belle-s60v5-x86(bilgisayar)]

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
BETA 3 Eklendi. RC3 e göre fazla değişiklik yok tasarım dışında.

- - - Eklendi - - -

Doğru ama bunu baştan yapmam lazımdı şimdi düzenlemem çok uğraştırır.

aslında oyunu tekrar yazıp markete ücretli olarak koyabilirsin. gerçi bu haliylede koyabilirsin senin bileceğin iş tabiki :)

ilk bir hafta ücretsiz yaparsan bizde yorumlarımızla katkıda bulunabiliriz :)

• Beğen
Tepkiler: fatih54102

smh60

smh60

Üye
Buyur 98 soru :islik

burakkk97

Üye
@semo60 ben verdim o siteyi :ehe

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
bu sitedeki soruların büyük çoğunluğu uymuyor ayrıca şık ta yok.

sevimhakan

Üye
Hocam eline sağlık güzel gidiyorsun. Bence soru sayısı çok fazla olmalı ve sorular kategorili olmalı örnek verecek olursam bunun gibi

achambo

achambo

Üye
süper abi devamını bekliyorum

carbon_o7

carbon_o7

Üye
ne denir ki , emeğine sağlık.

07oguz07

07oguz07

Üye
Eline saglik

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
BETA 4 Eklenen Özellikler:
Kod:
*Veritabanı artık 184 soru.
*Geçiş animasyonları/efektleri geliştirildi. 
*'Yeni Soru' tuşuna basınca oluşan gecikme sorunu giderildi. [B]
*Symbian için Render Motoru 'OpenVG' ayarlandı. (S60v5 Sürümde sorun olabilir, Belle Sürümde düzenli bir şekilde çalışmaktadır) 
*Win32-Windows için Render Motoru 'OpenGL' ayarlandı. (Arşivdeki notları okuyun)[/B] 
*Üste zamanı gösteren zaman çubuğu eklendi. 
*Geçiş efektlerinde artık zamanlayıcı yerine QT Animation Framework kullanılıyor. 
*Bazı sorunlar giderildi. 
*Soru göndermedeki hata giderildi (Sorun DropBox'ın yönlendirmesinden kaynaklanıyordu) 
*Soru gönderme parametreleri şifrelendi. (Ayrıca RAM deki verileri değiştirerek skor hilesi yapma zaten engellenmişti) 
*Windows sürümde yer alan appcrash BEX hatası giderildi (Sorun  bubbleSort fonksiyonunda yanlış array tanımlamadan kaynaklanıyordu) 
*Soru hazırlayıcı algoritma artık resimli soruları destekliyor. Resimli soru eklemek için veritabanına şu şekilde ekleyin:
    [r]{grafik}grafikadresi.png{grafik}SoruBurada^PUAN
    Cevap1     
    Cevap2..C     
    Cevap3     
    Cevap4 
*[COLOR=#000000]Soru atlada ve girişte oluşan, soru ve cevapları taşıyan widget ı yanlış pozisyonlandırma sorunu giderildi.[/COLOR] 
*Tasarımın çoğu yeri değiştirildi.

---
BETA4 çıktı. Yorumlarınızı belirtin.

Anil-D

Anil-D

Üye
abı. Su soru atlama olmasa daha iyi olur

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Fatih kardeşim çok muhteşem olmuş efekt üstte giden zaman çizelgesi falan muhteşem bir şey olmuş eline sağlık

Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
mükemmel

achambo

achambo

Üye
süper abi :):tşk:

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Qt Animation Güzelmiş :) İnceleyeyim Bakalım :) Son Sürümde Gayet Hoş Olmuş :)

ekstraa

Üye
Basketbol kaç devre oynanır diye bir soru çıktı,balıklama atlayıp direkt 4'u seçtim,tam tüh dedim ki cevap doğru çıktı...=))Sorunun doğrusu kaç periyot olacak Ya da sorunun cevabı 2 olmalı...=))Başarılı Olmuş,Yalnız bu oyunun bir Sonu var mi Devamlı yeni soru diyorum ve ilerliyor...Kademeli olarak kolaydan zora doğru gitse ve bir Sonu olsa,Yani gerçekteki Kim milyoner olmak ister mantığında gitse daha güzel olur Bence...Emeğine sağlık,başarılar...

Kayahan14

Kayahan14

Üye

Şurda telefonu yeniden başlatmadan kapanmıyor çıkış tuşu işe yaramıyor

fatih54102

fatih54102

Üye
    Konu Sahibi
ekstraa sorulari ben hazirlamiyorum internetteki guvensiz kaynaklardan aliyorum malesef soru hazirlayici kisiler yok. Yeni surumde o zaman onu periyot yaparim.

Diger sorun ise bastan puanlama sistemi oldugu icin onu yapmam mumkun degil.ayri bir surum cikarsa olur.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Benim sorun

jakobs21

Üye
oyun müthiş olmuş temple run tarzı oyunlarda olsa keşke bide oyunda kategoriler olsa ve yanınca bitse

Üst Alt