Milyarder oldu haberi yok!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamnurse

dreamnurse

Üye
    Konu Sahibi
Milyarder oldu haberi yok!
Moldova'da yaşayan bir öğrenci Avrupa'daki dayısından 1 milyar Euro miras kaldığını basından öğrendi.

Rusya'nın İngilizce yayın yapan televizyonu Russia Today, Moldova'da yaşayan Sergey Sudev adında bir öğrencinin Avrupa'da yaşayan ve pek tanımadığı dayısından 950 milyon Euro (1.2. milyon dolar) miras kaldığını duyurdu.

Sudev'in şu anda Moldova'nın en zengin adamlardan birisi olduğunu belitilirken, kendisine kalan dev mirastan, çalıştığı radyoda haber hazırlanırken öğrenmiş.

Sudev, "Önce internette haberi okudum ve sonra beni mi kastediyor diye düşünmeye başladım. Hemen sonra telefonum çaldı. Arayan dayımın resmi yetkilisiydi. Ve macera başladı." dedi. Sudev'in dayısı yıllar önce Almanya'ya göç etmişti. Moldova'daki ailesiyle gittikten sonar bağlantı kurmayan dayısının bu zenginliği nasıl kazandığı ve neden yeğenine bırakmaya kakar verdiği bilinmiyor.

Sebebi ne olursa olsun Sudev kağıtları imzalar imzalamaz hayatının değişeceğini belirten Russia Today, henüz parayı almadan Sergey'den bir çok kişi şimdiden yardım istemeye başladı. Birden Moldova'nın zenginler listesini artıran Sudev sakin görünüyor. Üniversite tezini bitirmeye çalışıyor ve radyodaki işine devam ediyor.

Salihyet

Salihyet

Üye
Ya dayım bile yok benim öff :ehe

omayra

Üye
Şanslı! Doğrusunu yapıyor, tezini bitirsin, işine devam etsin ama belki kendisi radyo kurar :ehe Bana kalsa delirirdimmm, çeşit çeşit elbiseler, makyaj malzemeleri, aksesuarlar alırdım önce :ehe sonra da tatileeeee..... güneş, deniz, kum.... miss gibi iyot kokusu... Ya yok ki böyle bir dayım :)

guest1212

guest1212

Üye
benim dayım önce kendini geçindirsinde bana sıra gelir elbet :D:D

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
bizde nerde böyle dayıııı......oooooofffffffffff of

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
vaybe ne şans bende istiyom böyle dayı :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Yok Artık:)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Arkadaşlar para saadet getirmez demişler!..

Ama ben çok şüpheci bir adamım!
Para gelsin bana bakayım bir gerçekten saadet getiriyor mu getirmiyor mu :ehe
(Acaba bu deney için şu mirasyedi arkadaş bana sponsor olur mu :kop:)

POWER

POWER

Üye
Hmm her dayı öle olaydı zengin olurdum he :ehe

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
ben böyle dayıyı nerde bulabilirim :ehe

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Bizim Bu Kadar Şanslı Olabilmemiz İçin Dayımızın Mısır'da Olması Gerekir.. :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...