MiLocker v1.2.1 Android 2.2+ ( Mükemmel Kilit Ekranı Uygulaması + Video )

Sponsorlu Bağlantılar

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MiLocker v1.2.1 Android 2.2+ ( Mükemmel Kilit Ekranı Uygulaması + Video )
android kilit ekranı, lock apk, en iyi locker android, locker main , android mi locker indir, magic lock, android için en iyi locker, magic locker apk , android uygulama indir apk

Bu sürümde gelen bazı yenilikler:

Titreşimi değiştirme
Ekran geçişi ses efekti değiştirme
Duvar kağıdı seçerken görüntüyü kesebilirsiniz
Hızlı kilit kısayolu
daha kullanım geliştirildi

[video=youtube;71UKkA4czZA]http://www.youtube.com/watch?feature...;v=71UKkA4czZA [/video]​

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: MFBtpl53, mtrhsts, technoshark ve 8 diğerleri

mickkkyyy

Üye
tesekkürler ben miui rom kullandığım için biliyorum süper temelar kilit ekranları ws ler war emeğine sağlık

omfaryaz

omfaryaz

Üye
wildfire s te kullanan varmı bazıları çözünürlük yüzünden hatalı oluyor ekrana sığmıyor kilidi açamıyorsun

maviay98

maviay98

Üye
Teşekkürler.....

by_oguz

by_oguz

Üye
teşekkürler

hikko

Üye
programda sorun çıkarsa geri dönme tuşu ile ses açma tuşuna aynı anda basın kilit açılıyor

aresfatih

Üye
teşekkürlerr

arda46

arda46

Üye
Samsung galaxy GT5830 da denedim pek kllanışlı degil temaları çok büyük ekrana sıgmıyor 1 tane orjinal teması işe yarıyor oda sıkıcı bişey galaxy kullananlar için (Agile Lock) programını tavsiye ediyorum hem ekrana sıgıyor hemde kaliteli !
[COLOR=#fafafa !important]

[/COLOR]​

metal-23

metal-23

Üye
Teşekkürler. Emeğine sağlık.

KayraBey

KayraBey

Üye
Temaları güzel ama ekrana sığmayışı sorun oluyor...

korayanarlar

Üye
tşk

efsane557

efsane557

Üye
Tesekkurler

ersanmm

Üye
Bakalım

methodman_403

Üye
temalar çok güzel ama tarih kısmı gibi yerler cince yazıo bunu düzeltme gibi şansımız varmı acaba

Z@gor

Z@gor

Üye
Kurulduğunda gelen tema fena sayılmaz ama özellikle indirilebilir temaları çok güzel.. Teşekkürler paylaşımdan ötürü.

KELGER

KELGER

Üye
Ya arkadaslar bir sorum olacak htc de sadece üst dügme kilit acıyor ama ben ses dügmesiyle nasıl kilit acarim

- - - Eklendi - - -

Ya arkadaslar bir sorum olacak htc de sadece üst dügme kilit acıyor ama ben ses dügmesiyle nasıl kilit acarim

gkhndurna

Üye
emeğine sağlık ama heralde 4.0 ics de calışmıyor bende calışmadı amdroid versiyondan dolayı problem oldu gibi ekran geldi ve acılmadı.

calypso16

calypso16

Üye
s2 ics de çalışmadı paylaşım için teşekkürler

mademan05

Üye
teşekkürler

Üst Alt