Milliyet Ve Vatan Gazeteleri Satıldı ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Milliyet Ve Vatan Gazeteleri Satıldı ...
Doğan Grubunun ‘yılan hikâyesine’ dönen satışında yeni bir iddia gündemde.. Geçen yılın sonunda başlayan ve artık yılına hikayesine dönen satışla ilgili sayısız iddia gündeme geldi. Doğan Grubu her haberden sonra açıklama yaparak satışı yalanladı..














MİLLİYET VE VATAN SATILDI

Bu kez iddianın sahibi A Haber'in genel müdürü Erdoğan Aktaş.. Aktaş bugün twitter'daki hesabından Milliyet ve Vatan gazetesinin satıldığını duyurdu. Aktaş, "A Haber'den son dakika özel haber bombası. Milliyet ve Vatan Gazetesi Demirören-Karacan ortaklığına satıldı." diye bir tweet girdi.. İddiaya Doğan Grubu'ndan henüz açıklama gelmedi.
ORTAKLARDAN BİRİ ESKİ SAHİP

Karacanlar Milliyet gazetesinin eski sahipleri.. Milliyet gazetesi kurucusu Ali Naci Karacan'ın torunu gazetenin sahibi Ercüment karacan'ın oğlu Ali Karacan'ın Milliyet'i dış kaynak desteğiyle almak istediği daha önce de medyada yankı bulmuştu.. Demirörenler ise gaz sektöründe uzun yıllardır Türkiye'nin lider firmalarından.. Demirören Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören aynı zamanda Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün Başkanı..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt