milli takım teknik direktörü löw mü olacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
milli takım teknik direktörü löw mü olacak?

Fatih Terim'in istifasından ardından gündemi uzun süre işgal eden "Milli Takım'ın hocası kim olacak?" sorusu yanıtını bulmak üzere.

ANLAŞMAYA VARILDI
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetimi, Almanya Milli Takımı'nı çalıştıran Joachim Löw ile anlaşmaya vardı.
Alman çalıştırıcı ile görüşmelerin sürdüğü ve büyük ölçüde anlaşıldığı, resmi açıklamanın yakında yapılabileceği sızan haberler arasında.

2008 AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASI'NDA RAKİBİMİZDİ
Ülkemizde daha önce Fenerbahçe ve Adanaspor'u da çalıştıran Joachim Löw, 2004'te Klinsmann'ın yardımcısı olarak göreve başladığı Almanya Milli Takımı'nda 2006 Dünya Kupası sonrası teknik direktörlüğe getirildi. 2008 Avrupa Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı'na karşı da görev alan tecrübeli teknik adam Almanya Milli Takımı'nın 2010 DÜnya Kupası'na taşıma başarısı da gösterdi.
KİCKER DE İDDİA ETMİŞTİ
Eğer Löw ile sözleşme imzalanırsa Ay Yıldızlı ekibimizin başına 2010 Dünya Kupası Finalleri'nden sonra geçebilecek. Kicker başta olmak üzere Alman basınından bir çok önemli kaynak, genç çalıştırıcının daha önce Türk Milli Takımı'nın başına getirileceğini iddia etmişti. (Ligtv)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun vatana millete

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
yılmaz hocayı beklıyodum ben o kadarda medya baskısı olmuştu

'Davut

'Davut

Üye
Joachim Löw ile bir görüşülme yapılmamıştır
Bir internet sitesinde bugün; TFF Yönetiminin, Alman teknik direktör Joachim Löw ile anlaşmaya vardığı haberi yer almaktadır. Türkiye Futbol Federasyonu olarak Alman teknik adam ile anlaşmak bir yana herhangi bir görüşme bile gerçekleşmemiştir.
Türkiye Futbol Federasyonu olarak daha önce de yapmış olduğumuz açıklamalara karşın, Milli Takımımızın teknik direktörlüğünü yürütecek kişi konusundaki ısrarlı spekülasyonların devam ettiğini üzülerek görmekteyiz.
A Milli Takımımızın teknik direktörünün kim olacağı konusunda Türkiye Futbol Federasyonu uygun zamanda ve objektif olarak tüm kamuoyunu aydınlatacaktır.

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
sağol davut bizdede okuduğuz yerlerden alıyoruz kardeşim herkes bişey diyor işte :D guiza mevzusu gib

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Abi löw gelmediği iyi oldu içim rahatladı.Arkadaşlar aragones,del bogue ,Löw gibi teknik hocalar var olan randımanı yüksek futbolcularla iyi iş götürür.Yani elinde hazır kadro müthiş sistemin olur bu patronlardan hangisini getirirsen takım başarılı olur.Ama bizim takım tel tel dökülüyor mahalle takımı sanki.Bu yüzden bize futbolcu yetiştirecek sistem getirecek bir hocaya ihtiyacımız var.En basidinden oyunun iki yönünü de(savunma ve forvet) takıma öğretecek bir hoca kazmalardan kurtaracak egoist olmayan bir hoca gerekli...

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
bugün yine löw gelcek deniyor ben yerliden yanayım abdullah avcıda dediğine iyi örnek kardeşim artist değil idealist;)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Yabanci olacagini biliyordum. Hayirli olsun

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
haber kesin mi şimdi?

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
yine kesin değil işte hergün bişey atılıyor kesin sonucu yazıcam kardeşim gerci sende duyarsın:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Arkadaşlar kesin birşey değil..Kariyerli bir hoca ile anlaşacaklarını söylemişlerdi..
Haber inandırıcı gelmedi bana...Nitekim de asparagas..

A1234567A

A1234567A

Üye
bilgi için sağol abi löw çok iyi bir hoca zaten

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
alicim dedim son mesajda kesin değil diye ama görüşme varmış sanırım kardeşim burda bildiririz kesin açıklama oldumu kardeşim sağol ilgin için

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Asparagas. :pro:

SRCLareon

SRCLareon

Üye
:d :d

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
haber alıntıdır o yuzden hersey olbilir arkasında değilim zaten transferler hep boyle olur deco derler tabata gelir:)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
haber alıntıdır o yuzden hersey olbilir arkasında değilim zaten transferler hep boyle olur deco derler tabata gelir:)

O kural küçük miniminnacık takımlar için geçerlidir(Başarı Türkiye ligleri değil Avrupa arenasında ölçülür.Bu bağlamda Galatasaray birinci,Fenerbahçe ikincisidir.Beşiktaşın yeri bile yoktur).Dediğim gibi tekrar söylüyorum bizim elimizde avcumuzda ne var? Pili bitmiş nihat.Norveç maçından beri piyasada kaybolmuş Hamit.Galatasaraydaki gol yeme rekoru kıran defans dörtlü.Yerine göre iyi oynayan yerine göre kazma sapı gibi duran emre v.s v.s vs...Takımın radikal bir değişikliğe ihtiyacı var.Tekrar söylüyorum Örnek verecek olursak İSPANYA: (türkiye maçındaki kadrosu) Casillas, Ramos, Pique, Raul Albiol, Joan Capdevila, Senna, Xavi, Xabier Alonso, Cazorla, Torres, David Villa

Türkiye (İspanya maçındaki kadrosu):Volkan, Gökhan Gönül, Emre Aşık, Hakan Balta, İbrahim Üzülmez, Tuncay, Aurelio, Arda, Emre Belözoğlu, Semih, Nihat.

Şimdi LÖW hangi takımda başarılı olur? Bizim kazmalarda mı Yoksa Şu müthiş İspanya kadrosunda mı?

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
aman be kardeşim

Uzmandede

Uzmandede

Üye
hayırlı olsun ne diyelim

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Başlığı değiştirelim bence ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...