Bunu yazarken kendin inandın mı hocam allahaşkına?Buraya yazıyorum milli takım 3.olcak o gün bu konuyu hortlatcam
%100 haklısın İsmail.Galatasaray - Chelsea maçından önce Jose Mourinho basın toplantısı düzenlemişti. Ona "Takip ettiğiniz ya da beğendiğiniz Türk oyuncu var mı?" gibi bir soru sorulmuştu. O da "Türkiye'de birçok üst düzey oyuncu var. Ama ilgilenmiyorum. Türkiye'de futbolculara hak ettiklerinden fazla para veriliyor." demişti. Bunu ilk duyduğumda kızmıştım ama sonradan haklı olduğunu anladım.Milli maçları ve Süper Lig maçlarını izlemeyi bırakalı 2 seneden fazla oldu. Çok rezil durumda Türkiye'de futbol. Milli futbolcular aldıkları paraları rahat yiyebiliyorlar mı acaba. Söylenecek çok şey var da neyse
Alttaki diğer yazıları atıyım dedim beceremedimBunu yazarken kendin inandın mı hocam allahaşkına?
vallaha ben inanıyorum milli takım grupta 3.olcak
İstanbul başakşehirsporda zeki diye adını yeni duyduğum futbolcu daha bu hafta ferrarisini çaldırmış varın siz düşününBunu yazarken kendin inandın mı hocam allahaşkına?
%100 haklısın İsmail.Galatasaray - Chelsea maçından önce Jose Mourinho basın toplantısı düzenlemişti. Ona "Takip ettiğiniz ya da beğendiğiniz Türk oyuncu var mı?" gibi bir soru sorulmuştu. O da "Türkiye'de birçok üst düzey oyuncu var. Ama ilgilenmiyorum. Türkiye'de futbolculara hak ettiklerinden fazla para veriliyor." demişti. Bunu ilk duyduğumda kızmıştım ama sonradan haklı olduğunu anladım.
Zeki Korkmaz'ın Ferrari'si mi varmış :O Yuh!İstanbul başakşehirsporda zeki diye adını yeni duyduğum futbolcu daha bu hafta ferrarisini çaldırmış varın siz düşünün
çalındığına göre varmışZeki Korkmaz'ın Ferrari'si mi varmış :O Yuh!